![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, tiek keistam vieną. Mano kompiuteryje yra mėlyna power LED ir keisti mano atveju su blogiausiu pasaulyje purškimo dažymo, aš nusprendžiau power LED atrodys geriau, kai labai ryškiai raudonas LED. Siekiant mane gyvenime, aš negaliu rasti High Street, kuris parduoda sunkokas mažai bleeders! Radau pardavimo vietose lemputės ir kabelių But I cant find jungtis prie plokštės arba visą gabalas .. Bet kur galėčiau gauti vieną iš šių dalykų padėti bus labai dėkingi! I've tried Maplins, PC World, Currys, Comet ir kelios didelės gatvės parduotuvės šalia manęs. Thanks again, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gali būti paprasčiau, tiesiog LED ir daryti tiesioginio apsikeitimo tarp jų. Maplin arba MUP bus parduoti Jums vieną tikrai. EDIT: Arba čia, Tai iš tiesų suteikia Molex, o ne PW jungtis. Bet, žinoma, Molex gausite tik galia įjungus kompiuterį, todėl aš nematau priežasties, kodėl jūs negalite naudotis šia
|
| |||
| |||
| Cheers, I'll have į kažką panašaus į JK ieškoti! =) Taigi, jei aš kai lydmetalis, litavimo geležies ir ir LED, tai būtų pakankamai paprastos Walnięcie raudonas LED dėl esamos galios pabaigos LED? Kilimui senas LED žinoma. I'm pretty kompetentingoms su litavimo geležies todėl neturėtų būti didelė problema. Lydmetalis gali būti nors, I'll pažvelgti į jį! Dėka kapitono |
|
| |||
| |||
| Ah sorry, I'm in UK, taip pat, aš nematau dolerio kainą žymelę ![]() kažkur kaip Overclockers arba watercoolinguk tikriausiai jį parduoti. Arba Maplin vos LED ir yeah Just get teisingas įtampos ir jums turėtų būti gerai
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |