![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys, mazliet dīvaini vienu. Mans dators ir zils Power LED un mainīt savu lietu ar pasaules visvairāk aerosola krāsu, es nolēmu Power LED izskatītos labāk kā ļoti spilgti sarkanā lampiņa. Par dzīvi mani, es nevaru atrast ielās veikalu, kas pārdod fiddly maz bleeders! Es esmu atradis vietu pārdošanu LED's un kabeļus, bet nevaru atrast savienojumiem, kas mātesplatē vai pilnīga gabals .. Jebkurš, kur es varētu iegūt vienu no šīm lietām palīdzētu būtu ļoti appreciated! I've tried Maplins, PC World, Currys, Comet un dažas ielās veikalos pie manis. Thanks again, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu būt vieglāk tikai ar LED un darīt tieši swap starp tām. Maplin vai MPK pārdos Jums vienu for sure. EDIT: Or šeit, Tas patiesībā piešķir Molex nevis PW savienotāju. Bet, protams Molex tikai iegūt spēku, kad ieslēdzot datoru tāpēc es neredzu iemeslu, kādēļ jūs nevarat izmantot šo
|
| |||
| |||
| Cheers, man būs izpētīt kaut kas līdzīgs Lielbritānijā! =) Tātad, ja es būtu kaut lodēt, lodāmurs un un LED, būtu viegli tos dauzīt sarkanā lampiņa uz beigām esošajiem strāvas LED? Paceļoties veco LED protams. Es esmu diezgan kompetenta ar lodāmurs, lai nebūtu daudz jautājumu. Lodēt var būt gan, es apskatīt to! Thanks mate |
|
| |||
| |||
| Ah sorry, es esmu Apvienotajā Karalistē, kā arī, es neredzēju dolāra cenas zīme ![]() kaut kā overclockers vai watercoolinguk iespējams pārdot. Vai Maplin nedaudz gaismas diožu un yeah tikai iegūt pareizu spriegumu un jums būs labi
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |