rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

Power LED w sprawie

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 kwietnia 2009, 03:21
Członek grupy

Default Power LED w sprawie

Hey guys, coś z wierd jeden. Mój komputer ma moc niebieska dioda i modyfikacji w przypadku mojego świata najgorsze farby w sprayu, postanowiłem zasilania dioda będzie wyglądać lepiej jako ultra jasne czerwone diody LED. Dla mnie życie, nie mogę znaleźć High Street, że sklep sprzedaje fiddly niewiele bleeders! I've found miejscach sprzedaży LED i kabli, ale ja cantomat znaleźć złącza na płycie głównej lub pełny utwór .. Każda pomoc, gdzie mógłbym dostać jednej z tych rzeczy byłoby very much appreciated! I've tried Maplins, PC World, Currys, Comet i kilka dużych sklepów ulicy w pobliżu mnie.

Thanks again,
Razer.
Old 11 kwietnia 2009, 03:47
Grupa dawcy

Być może łatwiej tylko dioda i zrobić prostą swap pomiędzy nimi.

Maplin lub CPC będzie sprzedawać jedno na pewno.

EDIT: Albo tu, Faktycznie przywiązuje do Molex zamiast PW złącza. Ale oczywiście Molex będą dopiero po włączeniu zasilania komputera na tak widzę żadnego powodu, dlaczego nie można używać tego

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 11 kwietnia 2009, 09:24
Członek grupy

Cheers, będę miał się do czegoś podobnego w Wielkiej Brytanii! =)

Więc gdybym miał pewne lutowia, a lutownicę i LED i byłoby łatwe wystarczy walnięcie czerwona dioda LED na koniec istniejącej elektrowni LED? Biorąc wyłączyć stare LED oczywiście. I'm pretty właściwy ze lutownicę więc nie powinno być dużo problem. Lutowniczej można jednak I'll look into it!

Thanks mate
Old 11 kwietnia 2009, 12:12
Grupa dawcy

Ach przepraszam, ja jestem w Wielkiej Brytanii, jak również, nie patrz na cenę dolara tagu

jak gdzieś overclockers lub watercoolinguk prawdopodobnie jest na sprzedaż.

Albo Maplin tylko dioda, i tak po prostu uzyskać prawidłowe napięcie i powinno być dobrze

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.