![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hey guys, coś z wierd jeden. Mój komputer ma moc niebieska dioda i modyfikacji w przypadku mojego świata najgorsze farby w sprayu, postanowiłem zasilania dioda będzie wyglądać lepiej jako ultra jasne czerwone diody LED. Dla mnie życie, nie mogę znaleźć High Street, że sklep sprzedaje fiddly niewiele bleeders! I've found miejscach sprzedaży LED i kabli, ale ja cantomat znaleźć złącza na płycie głównej lub pełny utwór .. Każda pomoc, gdzie mógłbym dostać jednej z tych rzeczy byłoby very much appreciated! I've tried Maplins, PC World, Currys, Comet i kilka dużych sklepów ulicy w pobliżu mnie.
Thanks again, Razer. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Być może łatwiej tylko dioda i zrobić prostą swap pomiędzy nimi.
Maplin lub CPC będzie sprzedawać jedno na pewno. EDIT: Albo tu, Faktycznie przywiązuje do Molex zamiast PW złącza. Ale oczywiście Molex będą dopiero po włączeniu zasilania komputera na tak widzę żadnego powodu, dlaczego nie można używać tego
|
|
|||
|
|||
|
Cheers, będę miał się do czegoś podobnego w Wielkiej Brytanii! =)
Więc gdybym miał pewne lutowia, a lutownicę i LED i byłoby łatwe wystarczy walnięcie czerwona dioda LED na koniec istniejącej elektrowni LED? Biorąc wyłączyć stare LED oczywiście. I'm pretty właściwy ze lutownicę więc nie powinno być dużo problem. Lutowniczej można jednak I'll look into it! Thanks mate |
|
|
|||
|
|||
|
Ach przepraszam, ja jestem w Wielkiej Brytanii, jak również, nie patrz na cenę dolara tagu
![]() jak gdzieś overclockers lub watercoolinguk prawdopodobnie jest na sprzedaż. Albo Maplin tylko dioda, i tak po prostu uzyskać prawidłowe napięcie i powinno być dobrze