menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Power LED pre vec

Reply

Thread Tools
Old 11. apríl 2009, 03:21
Člen Skupina

Default Power LED pre vec

Ahoj kluci, trochu divná jedna. Môj počítač má modrá LED napájania a pri úprave v mojom prípade sa svety nejhorší sprej farbou, rozhodol som sa moc LED bude vyzerať lepšie ako ultra lesklá červená LED. Pre život mi, nemôžem nájsť vysoko ulici, ktorý predáva v obchode nešikovný malý bleeders! Som našiel objekty predaj LED a káble, ale já dotírat nájsť konektory na doske alebo kompletnú kus .. Akákoľvek pomoc, kde by som mohol získať jednu z týchto vecí by bol veľmi cení! Som sa pokúsil Maplins, PC World, Currys, Comet a niekoľko vysokých obchodoch ulici neďaleko mňa.

Vďaka ešte raz,
Razer.
Old 11. apríl 2009, 03:47
Darcu Skupina

Mohlo by to byť jednoduchšie len LED a to rovnou swap medzi nimi.

Maplin alebo CZK bude predávať ste jeden pre istotu.

EDIT: Alebo tady, To skutočne prikladá k Molex skôr ako PW konektor. Ale samozrejme Molex bude môcť získať iba pri zapnutí PC na to Nevidím žiaden dôvod, prečo nemôžete používať túto
Old 11. apríl 2009, 09:24
Člen Skupina

Vďaka, uvidíme sa pozrieť na niečo podobného v UK! =)

Takže keď som mal nejaké pájku a páječka a diódy, že by bolo ľahké urobiť červenou LED na konci existujúce elektrárne LED? Odletu staré LED samozrejme. Som docela príslušnými s páječka takže by nemal byť z veľkej časti problém. K spájkované môže byť aj keď som si pozrieť sa do toho!

Vďaka kámo
Old 11. apríl 2009, 12:12
Darcu Skupina

Ah pardon, som vo Veľkej Británii, rovnako jsem neviděla doláru cenovkách

Niekde, ako overclockers alebo watercoolinguk bude pravdepodobne predávať.

Maplin alebo len LED a jo len získať správne napätie a mali by ste byť pokuta

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Track Pad Power On - Pojem Pre Case Mod Razer Prípady & Napájacie zdroje 2 16. marca 2009 07:40
Veľmi dôležitá otázka, o prípade fanúšik moc ilop12 Prípady & Napájacie zdroje 12 31. január 2009 17:57
Alternatíva k PSU konektor pre napájanie Sys Case ventilátor James X Prípady & Napájacie zdroje 7 18. december 2008 19:50
Má niekto zanechal napájanie z prípadu? drini123 Prípady & Napájacie zdroje 14 6. augusta 2008 21:35
Nové veci Cew27 Prípady & Napájacie zdroje 5 27. apríla 2008 14:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.