![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, trochu divná jedna. Môj počítač má modrá LED napájania a pri úprave v mojom prípade sa svety nejhorší sprej farbou, rozhodol som sa moc LED bude vyzerať lepšie ako ultra lesklá červená LED. Pre život mi, nemôžem nájsť vysoko ulici, ktorý predáva v obchode nešikovný malý bleeders! Som našiel objekty predaj LED a káble, ale já dotírat nájsť konektory na doske alebo kompletnú kus .. Akákoľvek pomoc, kde by som mohol získať jednu z týchto vecí by bol veľmi cení! Som sa pokúsil Maplins, PC World, Currys, Comet a niekoľko vysokých obchodoch ulici neďaleko mňa. Vďaka ešte raz, Razer. |
|
| |||
| |||
| Mohlo by to byť jednoduchšie len LED a to rovnou swap medzi nimi. Maplin alebo CZK bude predávať ste jeden pre istotu. EDIT: Alebo tady, To skutočne prikladá k Molex skôr ako PW konektor. Ale samozrejme Molex bude môcť získať iba pri zapnutí PC na to Nevidím žiaden dôvod, prečo nemôžete používať túto
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Vďaka, uvidíme sa pozrieť na niečo podobného v UK! =) Takže keď som mal nejaké pájku a páječka a diódy, že by bolo ľahké urobiť červenou LED na konci existujúce elektrárne LED? Odletu staré LED samozrejme. Som docela príslušnými s páječka takže by nemal byť z veľkej časti problém. K spájkované môže byť aj keď som si pozrieť sa do toho! Vďaka kámo |
|
| |||
| |||
| Ah pardon, som vo Veľkej Británii, rovnako jsem neviděla doláru cenovkách ![]() Niekde, ako overclockers alebo watercoolinguk bude pravdepodobne predávať. Maplin alebo len LED a jo len získať správne napätie a mali by ste byť pokuta
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Track Pad Power On - Pojem Pre Case Mod | Razer | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 16. marca 2009 07:40 |
| Veľmi dôležitá otázka, o prípade fanúšik moc | ilop12 | Prípady & Napájacie zdroje | 12 | 31. január 2009 17:57 |
| Alternatíva k PSU konektor pre napájanie Sys Case ventilátor | James X | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 18. december 2008 19:50 |
| Má niekto zanechal napájanie z prípadu? | drini123 | Prípady & Napájacie zdroje | 14 | 6. augusta 2008 21:35 |
| Nové veci | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 27. apríla 2008 14:27 |
| Thread Tools | |
| |