мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Поуер ЛЕД за Цасе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11 тра 2009, 03:21
Мембер Гроуп

Хеј момачки, помало је чудан један. Моје рачунар има плаву ЛЕД моћ и у измјени мој случај са световима најгоре спраы паинт, одлучио сам снагом ЛЕД ће изгледати боље као ултра светли црвена ЛЕД. За живот ми је, не могу наћи да је главна улица дућан продаје фиддлы мало блеедерс! Ја сам пронашао места продаје ЛЕД и кабловима али ја лицемјерје наћи конектора на матичној плочи или комплетно комад .. Било каква помоћ о томе где сам могла добити једну од ових ствари би било врло много поштовати! Иве 'суђен Маплинс, ПЦ Уорлд, Цуррыс, Цомет и неколико хигх стреет схоп код мене.

Хвала опет,
Разер.
Old 11 тра 2009, 03:47
Донаторска Група

То би могло бити једноставније само по ЛЕД и направити суап равно између њих.

Маплин или ЦПЦ ће вам продати један за сигуран.

Едит: или овде, То заправо придаје се на Молекс радије него ПУ конектор. Али, наравно Молекс ће само добити власт када укључите рачунар на тако не видим разлога зашто не можете да користите ову
Old 11 тра 2009, 09:24
Мембер Гроуп

Клицање, ја ћу имати погледати у нешто слично у УК! =)

Дакле, ако сам имао неке лемни је лемилица и и ЛЕД, то би било довољно да се лако ударити црвена ЛЕД на крај постојеће поуер ЛЕД? Такинг офф стари ЛЕД наравно. Ја сам прилично компетентан са лемилица тако не би требало да буде много проблема. Тхе лемни можда ипак, ја ћу гледати у њу!

Тханкс мате
Old 11 тра 2009, 12:12
Донаторска Група

Јао, извињавамо се, ја сам у Великој Британији, те нисам види долар цена таг

негде као оверцлоцкерс или уатерцоолингук вероватно ће продати га.

Или само за Маплин ЛЕД, и да само исправан напон и требали бисте бити у реду
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц