![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, bir garip bir bit. LED benim bilgisayar mavi bir güç ve değiştirmeyle benim davanın dünya ile kötü sprey boya, ben güç bir karar son derece olarak daha parlak kırmızı görüneceğini LED LED. Beni hayat için, bu fiddly küçük bleeders satan bir sokak mağaza bulamıyorum! Ben yerlerde satış ettik LED ve kablolar ama bir anakart veya bir parça için .. konnektörlerin bulmak cant Nerede bu şey alabilir üzerinde herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız! Ben Maplins, PC World, Currys, Comet ve bana yakın birkaç yüksek sokak mağazalar denedim. Tekrar teşekkürler, Razer. |
|
| |||
| |||
| Bu durum daha kolay sadece tarafından LED ve bunlar arasında düz bir takas yapmak. Maplin veya TBM emin bir satacak. EDIT: Ya da buradaBu aslında bir Molex için yerine PW konektörü vermektedir. Ama tabii ki Molex sadece bunu ben neden bu kullanamazsınız hiç bir neden görmüyorum üzerinde PC dönüş güç olacaktır
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Alkış, bir şey İngiltere'de benzer bir bakmak gerekir! =) Eğer bir lehim, bir havya ve LED, yeteri kadar kırmızı vurmak kolay olacağını vardı varolan gücün sonuna LED on LED? Taking off eski tabii LED. Ben güzel bir havya ile bir sorunu çok olmamalıdır yetkili yaşıyorum. Bu lehim olması ancak, bunu incelemek edersiniz olabilir! Sağol dostum |
|
| |||
| |||
| Ah özür dilerim, ben İngiltere de, I'm dolar fiyat etiketi görmedik ![]() bir overclockers veya watercoolinguk gibi muhtemelen satacak. Veya Maplin sadece LED, ve sadece doğru gerilim almak ve sorun olmaz evet
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |