менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Індикатор живлення для справи

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 квітня 2009, 03:21
Член групи

Default Індикатор живлення для справи

Гей, хлопці, трохи дивно одне. Мій комп'ютер має синій світлодіодний індикатор живлення і в зміні моєї справи з світами гіршому аерозольна фарба, я вирішив, що світлодіодний індикатор живлення буде виглядати краще, як ультра яскравий червоний світлодіод. Для життя, я не можу знайти високої вулиці магазин, який продає незручний маленький bleeders! Я знайшов місця продажу світлодіодів і кабелі, але я нахиляє знайти роз'єми для материнської плати або повне шматок .. Будь-які довідки про те, де я міг би отримати одну з цих речей буде дуже вдячний! Я намагався Maplins, PC World, Currys, комет і декілька центральних магазинах поруч зі мною.

Ще раз спасибі,
Razer.
Old 11 квітня 2009, 03:47
Донор групи

Було б простіше простого, світлодіод і робити прямі перемикатися між ними.

Maplin за клік або продасть вам одну точно.

EDIT: Або тут, Фактично це додає Molex замість роз'єму PW. Але, звичайно, Molex тільки прийдемо до влади, коли ви вмикаєте комп'ютер на тому я не бачу причин, чому ви не можете використовувати цю

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 11 квітня 2009, 09:24
Член групи

Cheers, я подивлюся на щось подібне у Великобританії! =)

Так що якщо у мене були припой, паяльник, і привели, було б досить легко вдарити червоний світлодіод на кінець існуючого світлодіодний індикатор живлення? Знімаючи старі індикатор курсу. Я цілком компетентним з паяльником так більше не повинно бути багато із запитання. Припій може бути, хоча, я буду дивитися в нього!

Thanks Mate
Old 11 квітня 2009, 12:12
Донор групи

А жаль, я перебуваю у Великобританії, а я не бачила тега доларових цін

де-небудь оверклокерів або watercoolinguk, ймовірно, продати його.

Або просто Maplin для світлодіодів, та й просто отримати правильне напруга, і ви повинні бути штраф

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Track Pad Power On - Концепція Case Mod Razer Справа & блоки живлення 2 16 березня 2009 07:40
Дуже важливе питання про справу потужності вентилятора ilop12 Справа & блоки живлення 12 31 січня 2009 17:57
Альтернатива БП роз'єму живлення для вентиляторів Sys справу Джеймс X Справа & блоки живлення 7 18 грудня 2008 19:50
Хіба хто-небудь лівий блок живлення з корпусу? drini123 Справа & блоки живлення 14 6 серпня 2008 21:35
Нова справа Cew27 Справа & блоки живлення 5 27 квітня 2008 14:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.