![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, трохи дивно одне. Мій комп'ютер має синій світлодіодний індикатор живлення і в зміні моєї справи з світами гіршому аерозольна фарба, я вирішив, що світлодіодний індикатор живлення буде виглядати краще, як ультра яскравий червоний світлодіод. Для життя, я не можу знайти високої вулиці магазин, який продає незручний маленький bleeders! Я знайшов місця продажу світлодіодів і кабелі, але я нахиляє знайти роз'єми для материнської плати або повне шматок .. Будь-які довідки про те, де я міг би отримати одну з цих речей буде дуже вдячний! Я намагався Maplins, PC World, Currys, комет і декілька центральних магазинах поруч зі мною. Ще раз спасибі, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Було б простіше простого, світлодіод і робити прямі перемикатися між ними. Maplin за клік або продасть вам одну точно. EDIT: Або тут, Фактично це додає Molex замість роз'єму PW. Але, звичайно, Molex тільки прийдемо до влади, коли ви вмикаєте комп'ютер на тому я не бачу причин, чому ви не можете використовувати цю
|
| |||
| |||
| Cheers, я подивлюся на щось подібне у Великобританії! =) Так що якщо у мене були припой, паяльник, і привели, було б досить легко вдарити червоний світлодіод на кінець існуючого світлодіодний індикатор живлення? Знімаючи старі індикатор курсу. Я цілком компетентним з паяльником так більше не повинно бути багато із запитання. Припій може бути, хоча, я буду дивитися в нього! Thanks Mate |
|
| |||
| |||
| А жаль, я перебуваю у Великобританії, а я не бачила тега доларових цін ![]() де-небудь оверклокерів або watercoolinguk, ймовірно, продати його. Або просто Maplin для світлодіодів, та й просто отримати правильне напруга, і ви повинні бути штраф
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Track Pad Power On - Концепція Case Mod | Razer | Справа & блоки живлення | 2 | 16 березня 2009 07:40 |
| Дуже важливе питання про справу потужності вентилятора | ilop12 | Справа & блоки живлення | 12 | 31 січня 2009 17:57 |
| Альтернатива БП роз'єму живлення для вентиляторів Sys справу | Джеймс X | Справа & блоки живлення | 7 | 18 грудня 2008 19:50 |
| Хіба хто-небудь лівий блок живлення з корпусу? | drini123 | Справа & блоки живлення | 14 | 6 серпня 2008 21:35 |
| Нова справа | Cew27 | Справа & блоки живлення | 5 | 27 квітня 2008 14:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |