![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, naději jste se všichni dobře v tomto slavnostním čase. Vy všichni mi pomohl poslední době i posta zde tak doufám, že si můžete znovu. Santa je modernizace mi letos (HES dobrý chlap tě znám!) A potřebuju vědět, jestli moje současné napájení je na práci nebo i když by ho prosí o upgrade v tomto oddělení! Já jsem v současné době běží: Asus P5w dh deluxe Core 2 E6700 4096megabajt twin2x-6400 2x Sapphire x1950 pro CrossFire 4x vnitřní ventilátory Tuniq chladicí věž 120gigabajt barakuda 650w xclio greatpower Santa přináší mi Q6600go a 1 8800gtx ultra, bude můj PSU vyrovnat?, Mám v plánu na přetaktování, samozřejmě. Děkuji předem a veselé Vánoce a šťastný nový rok vám všem. Keith. ooops líto didnt vidět, že diskusní fórum, omluva .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asi se budete v pohodě, 3 12V kolejích citací 18a že budeme srovnávat s tím, co, 450w? dát ani vzít. o zrušení, GTX to vyžadují obecně kolem 200w Go 6600 potřebuje kolem 100w v parku .... myslím. Tyto dva 1950 to máte pravděpodobně jedí téměř tolik šťávu jako jediný GTX. Mimochodem, v populaci jasně, žádný problém. Ale nechtěl jsem chtěl jít na velkou oc na této plošině s 650w PSU. Možná když lickle jeden. Ne proto, že by nebylo zvládnu to, mám počítat, že by. Jednoduše proto, že nemám rád něco běží blízko vrcholu, jestli můžu pomoct. Ale to je jen moje preference.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| santa modernizované mi 4 Xmas to!