![]() |
|
| |||
| |||
| Hi όλα, ελπίζω να είναι όλα καλά σε αυτή την εορταστική χρόνο. Μπορείτε όλοι με βοήθησαν τελευταία φορά που δημοσιεύτηκε εδώ Ελπίζω, λοιπόν, μπορείτε να ξανά. Σάντα μου είναι η αναβάθμιση αυτού του έτους (HES καλός τύπος ήδη γνωρίζουν!!) Και θέλω να μάθω αν η τρέχουσα τροφοδοτικό μέχρι τη δουλειά ή αν θα πρέπει να τον ρωτήσω για την αναβάθμιση στο εν λόγω διαμέρισμα! Είμαι ήδη σε εξέλιξη: DH Deluxe Asus P5w Core 2 E6700 4096mb twin2x-6400 2x Sapphire x1950 pro διασταυρούμενα πυρά 4x εσωτερική ανεμιστήρες Tuniq πύργου ψύξης Barracuda 120GB 650w xclio greatpower Santa φέρνει μου ένα Q6600go, και 1 8800gtx ultra, θα μου PSU αντιμετωπίσει;, θα σχέδιο για overclocking, προφανώς. Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων και καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους σας. Keith. ooops sorry didn't δείτε αυτό το φόρουμ, συγνώμη .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάλλον θα σας πρόστιμο? 3 12v σιδηροτροχιών 18α αναφέρει ότι θα ισοδυναμεί με το τι, 450w; δώσει ή λάβει. σε μια άκρη, GTX της απαιτεί, κατά κανόνα, περίπου 200W. Η Go 6600 περίπου 100w ανάγκες σε υλικό .... νομίζω. Οι δύο 1950 πιθανότατα θα έχετε φάει σχεδόν εξίσου χυμός ως ενιαία GTX. Τέλος πάντων, ναι στο χρηματιστήριο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά δεν θα ήθελα να πάω για ένα μεγάλο oc για ότι εξέδρας με 650w PSU. Ίσως μία lickle όμως. Οχι επειδή δεν θα το χειριστεί, εγώ νομίζω ότι θα. Απλά επειδή δεν μου αρέσει κάτι τρέχει κοντά αιχμής αν μπορώ να την βοηθήσει. Αλλά αυτό είναι μόνο δική μου προτίμηση.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Santa αναβαθμιστούν 4 Xmas να μου!
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι τα 115 και 320 Πίσω από το τροφοδοτικό; | boywash12 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 27 Ιουλ 2009 23:53 |
| Χρειάζομαι ένα νέο Power Supply; | JiggyFly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 5 Jan 2008 22:13 |
| CPU ρεύματος. | ukmm | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 12 Δεκ. 2007 07:25 |
| Τροφοδοτικά Q | grahamgb | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 5 Δεκ. 2007 01:14 |
| Νέα Power Supply | Varg | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 7 Νοε 2007 14:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |