![]() |
|
| |||
| |||
| Hi svi, nadamo da je sve dobro na ovom svečanom trenutku. Svima vama pomogao mi zadnji put kad sam objavljeno ovdje pa nadam se možete ponovo. Djed mi je poboljšanje u ovoj godini (HES dobar momak ya know!) I da moram znati ako moje trenutne napajanje do posla ili ako i pitajte ga za nadogradnju na tom odjelu! Ja sam trenutno izvodi: Asus P5w DH deluxe core 2 E6700 4096mb twin2x-6400 2x safirom x1950 pro unakrsna vatra 4x unutrassnje navijača Tuniq rashladni toranj 120gb BARRACUDA 650w xclio greatpower Djed je dovođenje mene Q6600go i 1 8800gtx ultra će nositi moje PSU? Sam plan za overclocking, očito. Mnogobrojan hvala unaprijed i sretan božić i sretna nova godina svima vama. Keith. ooops nije žao vidjeti da forum, isprike .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA računati da ćete biti u redu, 3 12V šina citiranjem 18A koji će ravnati se što, 450w? dati ili uzeti. na stranu, GTX's zahtijevaju, uglavnom, oko 200w. Idi potrebe oko 6600 at 100w zaliha .... mislim. Dva 1950's ste vjerojatno će pojesti gotovo koliko soka kao jednu GTX. Inače, na zalihe yeah, nema problema. Ali ja ne bi željeli ići na veliki OC na toj opremiti sa 650w PSU. Možda jednom ipak lickle. Ne zato što ne bi ga obraditi, ja ne bi računati. Jednostavno zato što ja ne volim ništa što se izvodi u blizini vrha ako mi može pomoći u tome. Ali to je samo moje preference.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Santa Nadograđeni Božić da mi 4!
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje su 115 i 320 Iza Napajanje? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. srpnja 2009 23:53 |
| Trebam li Nova Napajanje? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. siječanj 2008 22:13 |
| CPU napajanje. | ukmm | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 12. prosinac 2007 07:25 |
| Napajanje Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5. prosinac 2007 01:14 |
| Novi Napajanje | Varg | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 7. studeni 2007 14:30 |
| Thread Tools | |
| |