![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, reméljük, minden jól van ezen ünnepi alkalommal. Jól segített utoljára i Beküldve ide, remélem, akkor újra. Santa a korszerűsítés nekem idén (HES egy jó pasit, ya know!) És tudnom kell, hogy ha a jelenlegi tápegység fel a munkát, vagy ha azt kérdezed meg a frissítést az említett részleg! Én jelenleg fut: Asus P5w DH Deluxe Core 2 E6700 4096mb twin2x-6400 2x zafír x1950 pro kereszttüzében 4x belső rajongók Tuniq hűtőtorony 120GB Barracuda 650w xclio greatpower Santa hozott nekem egy Q6600go és 1 8800gtx ultra, majd én PSU megbirkózni?, Én tervet overclocking, nyilván. Nagyon köszönöm előre, és a karácsonyi ünnepeket és boldog új évet meg minden. Keith. Ooops didnt sajnálom, hogy fórumot, bocsánat .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, ha lesz; 3 12V sínek idézve 18a, hogy majd egyet, hogy mit, 450w? hogy vagy. egy félre, a GTX igényel, általában mintegy 200W. A Go 6600 igények mintegy 100W a készlet .... azt hiszem. A 1950-es években még valószínűleg enni gyümölcslé közel annyi, mint egy GTX. Különben is, az állomány jó, nem probléma. De nem szeretném, hogy egy nagy oc hogy felszerel egy 650w psu. Talán egy lickle egyike volt. Nem, mert nem fog, azt hiszem ez. Egyszerűen azért, mert nem tetszik valami futó csúcs közelében, ha tudok segíteni. De ez csak az én előnyben.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| télapó korszerűsített, hogy nekem 4 Xmas!
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a 115 és 320 mögött a tápegység? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. július 2009 23:53 |
| Do I Need A New Power Supply? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. január 2008 22:13 |
| CPU tápegység. | ukmm | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 12. december 2007 07:25 |
| Tápegység Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5. december 2007 01:14 |
| New Power Supply | VARG | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 7. november 2007 14:30 |
| Téma eszközök | |
| |