![]() |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, tikiuosi jums viskas gerai šiuo švenčių metu. Jūs visi man labai padėjo paskutinį kartą paskelbtas čia, aš tikiuosi, jūs galite dar kartą. Santa atnaujina man šiais metais (HES geras vyrukas aš žinau!) Ir noriu sužinoti, ar mano dabartinis maitinimo iki darbo, arba jeigu man reikia prašyti jam tame departamente upgrade! Aš šiuo metu veikia: Asus P5w DH Deluxe Intel Core 2 E6700 4096MB twin2x-6400 2x Sapphire X1950 PRO CrossFire 4x vidaus Fanai Tuniq aušinimo bokštą 120GB Barracuda 650W xclio greatpower Santa atneša man Q6600go, 1 8800GTX ultra, mano PSU susidoroti?, Aš planą įsijungimas, žinoma. Many thanks in advance, ir Linksmų Kalėdų ir Laimingų Naujųjų metų jums visiems. Keith. Ooops sorry didnt matyti, kad forumas, atsiprašau .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš skaitytis you'll be fine, 3 12v bėgiai Cituojant 18a, kad bus lygu ką, 450W? vieną ar kitą pusę. į žemę, GTX's reikalauti, apskritai, apie 200w. Go 6600 turi apie 100W prie rankų .... manau. Dvi 1950-ųjų Jums tikriausiai valgo beveik tiek pat kaip sultys vieną GTX. Anyway, ne rankų yeah, no problem. Bet aš nenoriu eiti į didelį oc dėl, kad su 650W PSU įlaidai. Gal lickle viena nors. Ne, nes ji negali susitvarkyti ji, manau jis. Tiesiog todėl, kad man nepatinka, ką veikia šalia didžiausia jei aš galiu padėti. Bet tai tik mano pasirinkimą.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Santa modernizuotos mane 4 iki Kalėdų!