![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, nádej ste sa všetci dobre v tomto slávnostnom čase. Vy všetci mi pomohol poslednej dobe aj posta tu tak dúfam, že si môžete znova. Santa je modernizácia mi letos (HES dobrý chlap ťa poznám!) A potřebuju vedieť, jestli moje súčasné napájanie je na prácu, alebo aj keď by ho prosí o upgrade v tomto oddelení! Já jsem v súčasnosti beží: Asus P5W DH Deluxe Core 2 E6700 4096megabajt twin2x-6400 2x Sapphire x1950 pre CrossFire 4x vnútorné ventilátory Tuniq chladiaca veža 120gigabajt barakuda 650W xclio greatpower Santa prináša mi Q6600go a 1 8800GTX ultra, bude môj PSU vyrovnať?, Mám v pláne na přetaktování, samozrejme. Ďakujem vopred a veselé Vianoce a šťastný nový rok vám všetkým. Keith. ooops ľúto didnt vidieť, že diskusné fórum, omluva .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asi sa budete v pohodě, 3 12V koľajniciach citátom 18a že budeme porovnávať s tým, čo, 450w? dať ani vziať. o zrušení, GTX to vyžadujú všeobecne okolo 200w Go 6600 potrebuje okolo 100w v parku .... myslím. Tieto dva 1950 to máte pravdepodobne jedia takmer toľko šťavu ako jediný GTX. Mimochodom, v populácii jasne, žiadny problém. Ale nechcel som chcel ísť na veľkú oc na tejto plošine s 650W PSU. Možno keď lickle jeden. Nie preto, že by nebolo zvládnu to, mám pocit, že by. Jednoducho preto, že nemám rád niečo beží blízko vrcholu, jestli můžu pomoct. Ale to je len moje preferencie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| santa rekonštruované mi 4 Xmas to!
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aké sú 115 a 320 Za napájanie? | boywash12 | Prípady & Napájacie zdroje | 10 | 27. júl 2009 23:53 |
| Potrebujem nový zdroj napájania? | JiggyFly | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 5. januára 2008 22:13 |
| CPU napájania. | ukmm | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 12. decembra 2007 07:25 |
| Napájanie Q | grahamgb | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 5. decembra 2007 01:14 |
| Nové Napájanie | Varga | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 7. november 2007 14:30 |
| Thread Tools | |
| |