![]() |
|
| |||
| |||
| Бок сви, надамо да је све добро на овом свечаном тренутку. Свима вама помогао ми последњи пут кад сам објављено овде па надам се можете поново. Деда ми је побољшање у овој години (ХЕС добар момак ыа кноу!) И да морам да знам ако моје тренутне напајање до посла или ако и питајте га за надоградњу на том одељењу! Ја сам тренутно изводи: Асус П5у ДХ заварати цоре 2 Е6700 4096мб туин2кс-6400 2кс сафиром кс1950 про унакрсно ватра 4кс унутрассње навијача Туник расхладни торањ 120гб БАРРАЦУДА 650у ксцлио греатпоуер Деда је довођење мене К6600го и 1 8800гткс ултра ће носити моје псу? Сам план за Оверцлоцкинг, очито. Многобројан захвалност унапријед и сретан Божић и сретна нова година свима вама. Кеитх. ооопс није жао видјети да форум, извињења .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА рачунати да ћете бити у реду, 3 12В шина цитирање 18а који ће равнати се што, 450у? дати или узети. на страну, ГТКС'с захтевају, углавном, око 200у. Иди потребе око 6600 ат 100у залиха .... мислим. Два 1950'с сте вероватно ће појести готово колико сока као једну ГТКС. Иначе, на залихе ыеах, нема проблема. Али ја не би желели да иду на велики ОЦ на тој опремити са 650у псу. Можда једном ипак Личко. Не зато што не би га обрадимо, ја не би рачунати. Једноставно зато што ја не волим ништа што се изводи у близини врха ако ми може помоћи у томе. Али то је само моје преференсе.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Санта ажурирани Божић да ми 4!