![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, сподіваюся, ви все добре в цей святковий час. Всі ви допомогли мені в минулий раз я опублікував тут і я сподіваюся, ви можете знову. Санта модернізацію мене в цьому році (HES гарним хлопцем я знаю!) І мені потрібно знати, якщо наявний блок живлення до роботи або, якщо я повинна попросити у нього оновлення в цьому відділі! Я в даний час працює: ASUS P5W DH Deluxe Core 2 E6700 4096MB twin2x-6400 2x Sapphire X1950 Pro CrossFire 4x внутрішні вентилятори Tuniq градирня 120GB Barracuda 650W xclio greatpower Санта приносить мені Q6600go і 1 8800GTX Ultra, чи буде мій БП впоратися?, Я планую на розгоні, очевидно. Велике спасибі заздалегідь і веселого Різдва і щасливого Нового року всім вам. Кейт. Ooops Didn't шкода бачити, що форум, вибачення .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, вам буде добре; 3 12v рейок цитуванні 18a, що буде прирівняти до того, що, 450W? той чи інший бік. на сторону, GTX, вимагають, як правило, близько 200w. Go 6600 потрібно близько 100W на фондовому .... я думаю. Два 1950-х у вас є, ймовірно, є майже стільки ж соку в якості єдиного GTX. У всякому разі, на фондовому Так, без проблем. Але я не хотів би йти на великі OC на цьому установка з 650W PSU. Може мабуть, хоч один Lickle. Чи не тому, що він не буде обробляти, я думаю, вона буде. Просто тому, що мені не подобається нічого працює поблизу піків, якщо я можу допомогти йому. Але це лише мої вподобання.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Санта мене підвищений до 4 Xmas!