![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет "Аз се имам проблем, защото ми захранване е с висок сега и на шега понякога спира, така му почти мъртъв;) Трябва ми посъветва какво захранване трябва да чао сега. Да кажем, че може да прекарват между 20 и 40 £ Имам нужда от нещо по-тих и по-енергоспестяващи ако му е възможно;) С моите познания Не знам какво мога да чао и това, което е добро за моя компютър и ми дънната платка. Надявам се някой може да ми даде и съвети Наздравици Моят компютър: Win XP Professional Intel Pentium 4 3.2 GHz 1 GB RAM Maxtor 200 GB SATA Edirol Fa - 66 FireWire Звукова карта NVidia GeForce 6600 LE ASUS P5VD1-X - дънната платка - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква марка на графа е????
| |||
| |||
| Бих търсите в дънната платка ръчно и разберете колко Wats трябва да се изпълнява. Тя изглежда като старата baord, така че съм сигурен, че бихте могли да получите добри евтини захранване. Да, но тогава ще трябва да си преместиш майка борда, преместете вашите дискове, и да се справят с лошо захранване, което дойде с една кутия. Силата доставки в новите кутии са soo хит или пропуснете това ще бъде най-добре просто да си купя един добър нов захранването, и си кутия / настройка, така че може просто да го замени |
|
| |||
| |||
| Ами ... Да видя къде сте, идващи от - Бихте ли искали нов гледам кутия късно със захранването вече са в ход и във всичко ... или просто да се замени захранване ... Аз ще купя нова кутия! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих вземем супер-тихо 450W или 500W. Имам 620W zerodba, че е страхотно, но малко overkill за тази настройка.
| |||
| |||
| Също друго нещо, което трябва да попитате е - колко много дискове и нещата се предоставят правомощия да??? Напр. колко твърди дискове .... CD / DVD дискове??? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз имам само един твърд диск и един DVD диск и захранването вече е в кутия |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Значи искаш да кажеш, че трябва да купуват zerodba 450 или 500? |
|
| |||
| |||
| Не, аз съм казва има съвсем призова Aerocool, че прави 620W PSU, наречено zeroDBA това е наистина тихо, но това може да бъде начин повече власт, отколкото от която се нуждаете. Огледай се за тихи PSUs най 450W-500W. |
|
| |||
| |||
| Много благодаря колега;) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои са 115 и 320 Зад Захранване? | boywash12 | Случаи & Power Доставки | 10 | 27 Юли 2009 23:53 |
| Имате ли нужда от нова Захранване? | JiggyFly | Случаи & Power Доставки | 6 | 5-и парламентарен Jan 2008 22:13 |
| Захранване | carpious | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-во Jan 2008 14:44 |
| CPU захранването. | ukmm | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 12 Дек 2007 07:25 |
| Нови Захранване | Varg | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 7 Ноем 2007 14:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |