![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά I `v έχεις πρόβλημα γιατί μου τροφοδοτικό σε δυνατό τώρα και μερικές φορές η διασκέδαση σταματά μέχρι το σχεδόν νεκρό?) Χρειάζομαι ένα συμβουλεύουν σχετικά με το τι τροφοδοτικό θα πρέπει i Αντίο τώρα. Ας πούμε μπορώ να δαπανούν μεταξύ 20 και 40 £ Χρειάζομαι κάτι λίγο ήσυχο και λίγο την εξοικονόμηση ενέργειας, αν είναι δυνατόν?) Με τις γνώσεις μου I don `t ξέρει τι μπορεί να μου αντίο και τι είναι καλό για τον υπολογιστή μου και μου μητρική πλακέτα. Ελπίζω κάποιος να μου δώσει και συμβουλές Εις υγεία My PC: Win XP Professional Intel Pentium 4 3,2 GHz 1 GB RAM Maxtor 200 GB Sata Edirol ΣΤα - 66 FireWire κάρτας ήχου nVidia GeForce 6600 LE ASUS P5VD1-X - μητρικής πλακέτας - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι μάρκα κουτί είναι;;;;
| |||
| |||
| Θα εξετάσουμε το εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας και μάθετε πόσα Wats πρέπει να τρέχει. Μοιάζει με μια παλιότερη baord, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσατε να πάρετε μια καλή φθηνή Power Supply. Ναι, αλλά τότε θα πρέπει να περάσουμε τη μητέρα σου σκάφους, μετακινήστε τις μονάδες σας, και να ασχοληθεί με ένα κακό τροφοδοτικό που ήρθε με ένα κουτί. Τα τροφοδοτικά σε νέες θέσεις που έχουν πληγεί ή χάσετε Soo θα ήταν καλύτερα να αγοράσει μόνο ένα καλό νέο τροφοδοτικό, και να διατηρήσουν το κουτί / ρύθμισης, έτσι ώστε να μπορώ να την αντικαταστήσει |
|
| |||
| |||
| καλά ... ναι Βλέπω όπου θα έρχονται από - θα θέλατε μια νέα αναζήτηση τελευταία θέση με ένα τροφοδοτικό και ήδη κυκλοφορούν τα πάντα σε όλη ... ή απλά να αντικαταστήσει το τροφοδοτικό ... Θα ήθελα να αγοράσω ένα νέο κουτί! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα πιάσε μια υπερ-ήσυχη 450W ή 500W. Έχω ένα 620W zerodba ότι είναι φοβερό, αλλά για λίγο Overkill ότι setup.
| |||
| |||
| Επίσης ένα άλλο πράγμα θα ήθελα να ρωτήσω είναι - πόσες μονάδες και τα πράγματα είναι για να σας παρέχει εξουσία;;; Π.χ.. πόσους σκληρούς δίσκους .... CD / DVD drives;;; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έχω έχεις μόνο ένα σκληρό δίσκο και ένα DVD-ROM και το τροφοδοτικό ήταν ήδη σε ένα κουτί |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έτσι μπορείτε να αγοράσετε σημαίνει i zerodba 450 ή 500; |
|
| |||
| |||
| Οχι, μου λέει υπάρχει ένα σήμα που ονομάζεται Aerocool ότι κάνει 620W PSU ονομάζεται zeroDBA ότι πραγματικά ήσυχο, αλλά ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερη εξουσία από τον τρόπο που χρειάζεστε. Κοίτα γύρω PSUs για ήσυχες σε 450W-500W. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ mate?) |