μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Τροφοδοτικά

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 17:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Γειά
I `v έχεις πρόβλημα γιατί μου τροφοδοτικό σε δυνατό τώρα και μερικές φορές η διασκέδαση σταματά μέχρι το σχεδόν νεκρό?)
Χρειάζομαι ένα συμβουλεύουν σχετικά με το τι τροφοδοτικό θα πρέπει i Αντίο τώρα.
Ας πούμε μπορώ να δαπανούν μεταξύ 20 και 40 £
Χρειάζομαι κάτι λίγο ήσυχο και λίγο την εξοικονόμηση ενέργειας, αν είναι δυνατόν?)
Με τις γνώσεις μου I don `t ξέρει τι μπορεί να μου αντίο και τι είναι καλό για τον υπολογιστή μου και μου μητρική πλακέτα.
Ελπίζω κάποιος να μου δώσει και συμβουλές
Εις υγεία

My PC:

Win XP Professional
Intel Pentium 4 3,2 GHz
1 GB RAM
Maxtor 200 GB Sata
Edirol ΣΤα - 66 FireWire κάρτας ήχου
nVidia GeForce 6600 LE
ASUS P5VD1-X - μητρικής πλακέτας - ATX
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 18:51
Banned Ομάδα

Τι μάρκα κουτί είναι;;;;

Μήπως το κουτί έρχονται με το τροφοδοτικό που έχει ήδη μέσα;;;;

Θα μπορούσαμε σχεδόν να αγοράσω ένα νέο πλαίσιο με ένα τροφοδοτικό σε αυτό για σχεδόν την ίδια τιμή.

Το σύστημά μου: Cohen

Processor (s):
Dual Core 2.11GHZ
Motherboard:
Asus - M2N X SE
Μνήμες:
2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Shaw
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Benq
Operating System (s):
Windows XP
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 18:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Θα εξετάσουμε το εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας και μάθετε πόσα Wats πρέπει να τρέχει. Μοιάζει με μια παλιότερη baord, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσατε να πάρετε μια καλή φθηνή Power Supply.

Ναι, αλλά τότε θα πρέπει να περάσουμε τη μητέρα σου σκάφους, μετακινήστε τις μονάδες σας, και να ασχοληθεί με ένα κακό τροφοδοτικό που ήρθε με ένα κουτί. Τα τροφοδοτικά σε νέες θέσεις που έχουν πληγεί ή χάσετε Soo θα ήταν καλύτερα να αγοράσει μόνο ένα καλό νέο τροφοδοτικό, και να διατηρήσουν το κουτί / ρύθμισης, έτσι ώστε να μπορώ να την αντικαταστήσει
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 19:00
Banned Ομάδα

καλά ... ναι Βλέπω όπου θα έρχονται από - θα θέλατε μια νέα αναζήτηση τελευταία θέση με ένα τροφοδοτικό και ήδη κυκλοφορούν τα πάντα σε όλη ... ή απλά να αντικαταστήσει το τροφοδοτικό ... Θα ήθελα να αγοράσω ένα νέο κουτί!
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 19:25
Ομάδα Δωρητών

Είχα πιάσε μια υπερ-ήσυχη 450W ή 500W. Έχω ένα 620W zerodba ότι είναι φοβερό, αλλά για λίγο Overkill ότι setup.

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 19:57
Banned Ομάδα

Επίσης ένα άλλο πράγμα θα ήθελα να ρωτήσω είναι - πόσες μονάδες και τα πράγματα είναι για να σας παρέχει εξουσία;;; Π.χ.. πόσους σκληρούς δίσκους .... CD / DVD drives;;;
Old 16 Γενάρη 2008, 11:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας vk3fcll View Post
Επίσης ένα άλλο πράγμα θα ήθελα να ρωτήσω είναι - πόσες μονάδες και τα πράγματα είναι για να σας παρέχει εξουσία;;; Π.χ.. πόσους σκληρούς δίσκους .... CD / DVD drives;;;
Γεια σου
Έχω έχεις μόνο ένα σκληρό δίσκο και ένα DVD-ROM και το τροφοδοτικό ήταν ήδη σε ένα κουτί
Old 16 Γενάρη 2008, 11:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Είχα πιάσε μια υπερ-ήσυχη 450W ή 500W. Έχω ένα 620W zerodba ότι είναι φοβερό, αλλά για λίγο Overkill ότι setup.
Γεια Carbon
Έτσι μπορείτε να αγοράσετε σημαίνει i zerodba 450 ή 500;
Old 16 Γενάρη 2008, 16:08
Ομάδα Δωρητών

Οχι, μου λέει υπάρχει ένα σήμα που ονομάζεται Aerocool ότι κάνει 620W PSU ονομάζεται zeroDBA ότι πραγματικά ήσυχο, αλλά ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερη εξουσία από τον τρόπο που χρειάζεστε. Κοίτα γύρω PSUs για ήσυχες σε 450W-500W.
Old 16 Ιανουαρίου 2008, 16:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ πολύ mate?)
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.