![]() |
|
| |||
| |||
| Zdravo I `v dobio problem jer moja napajanje je sada glasno i zabavno ponekad zaustavlja tako njegova skoro mrtav;) Trebam savjetovati o tome što trebam napajanje bye now. Ja mogu reći omogućava potrošiti između 20 i 40 £ Treba mi nešto malo mirno i malo uštede energije ako je moguće;) Sa svojim znanjem i don `t znati što mogu li zdravo i što je dobro za moj PC i moja matična ploča. Nadam se netko može dati savjet i mene Živjeli My PC: Win XP Professional Intel Pentium 4 3,2 GHz 1 GB RAM-a Maxtor 200 GB Sata Edirol Fa - 66 FireWire Sound Card nVidia GeForce 6600 LE ASUS P5VD1-X - matična ploča - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koje marke box is it??
| |||
| |||
| Ja bih pogledati u vašem priručnik matične ploče i saznajte koliko ga Wats treba pokrenuti. Izgleda da je starija baord, tako da sam siguran da možeš dobiti dobar jeftini napajanje. Ya, ali tada ćete morati pomicati svoje majke odbora, premjestiti svoje pogone, a bave se loše napajanje koje je došao sa kutija. The power supplies u nove kutije su soo nehajno da bi bilo najbolje da jednostavno kupiti dobro novo napajanje, i držati tvoj kutija / setup pa možete samo zamijenite ga |
|
| |||
| |||
| dobro ... Da li vidjeti gdje ste dolaze iz - Želite li novu obličje kutija sa najnovijim napajanje već u svemu i premjesti preko ... ili jednostavno zamijeniti napajanje ... Ja bih kupiti novu kutiju! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio zgrabite prvorazredan-tišina 450W ili 500W. Imam 620W zerodba Awesome, ali da je malo nuklearnog uništenja na mnogo načina za taj setup.
| |||
| |||
| Također još jedna stvar i trebao bi se pitati - koliko su diskovi i stvari su vam pruža moć da? Npr.. koliko tvrde diskove .... CD / DVD diskove? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja sam dobio samo jedan hard disk i jedan dvd pogon i napajanje već bila u kutiji |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tako ti i treba da znači kupovati zerodba 450 ili 500? |
|
| |||
| |||
| Ne, ja sam rekao: postoji brand koji se zove Aerocool čini 620W PSU zove zeroDBA da je jako tiho, ali da je svibanj biti način više snage nego što je potrebno. Pogledaj oko za miran PSUs na 450W-500W. |
|
| |||
| |||
| Puno hvala mate;) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje su 115 i 320 Iza Napajanje? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. srpnja 2009 23:53 |
| Trebam li Nova Napajanje? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. siječanj 2008 22:13 |
| Napajanje | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1. siječanj 2008 14:44 |
| CPU napajanje. | ukmm | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 12. prosinac 2007 07:25 |
| Novi Napajanje | Varg | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 7. studeni 2007 14:30 |
| Thread Tools | |
| |