![]() |
|
| |||
| |||
| Helló I "v van egy probléma, mert a tápegység, hogy hangos, most és a szórakozás néha leáll, így szinte halott;) Szükségem lenne egy tanácsot arról, hogy milyen áramforrásra kell bye most. Lets say I tölthetnek között 20 és 40 £ Kell valami egy kicsit csendben, és egy kis energia-megtakarítást, ha lehetséges;) A tudomásom Nem tudom, mit tudok, és viszlát, hogy mi a jó a saját PC-s alaplap. Remélem valaki tud adni nekem, és tanácsot Egészségére Saját PC: Win XP Professional Intel Pentium 4 3,2 GHz 1 GB RAM Maxtor 200 GB Sata Edirol Fa - 66 FireWire hangkártya nVidia GeForce 6600 LE ASUS P5VD1-X - alaplap - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen márkájú doboz van????
| |||
| |||
| Azt nézd meg az alaplap kézikönyvét és kideríteni, hogy hány Wats szükséges futtatni. Úgy néz ki, mint egy régebbi baord, ezért vagyok biztos benne, hogy jó olcsó tápegység. Ja, de akkor, hogy anyád hajón át a meghajtót, és kezeljék a rossz áramforrás, amit a dobozba. A tápegységek új dobozok soo hit, vagy kihagy akkor lenne a legjobb, ha csak vesz egy új, jó tápegység, és tartsa meg a dobozban / setup így most a helyébe |
|
| |||
| |||
| Hát ... Igen látom, hol van érkező - Szeretne egy új keresünk rovatban legkésőbb a tápegység már mindent, és mozgasd át ... vagy csak felváltja a tápegység ... Szeretném vásárolni egy új dobozt! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szerintem ragadd meg a szuper-csendes 450W, vagy 500W. Van egy 620W zerodba ez félelmetes, de egy kicsit túlzás, hogy beállítani.
| |||
| |||
| Még egy dolog, amit meg kell kérdezni is -, hogy hány meghajtók és a dolgok, hogy Ön jogosult??? Pl. hány merevlemezeket .... CD / DVD meghajtó??? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én most kaptam egy merevlemezt, és egy DVD-meghajtó és a tápegység már egy dobozban |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Szóval értem én vásárolni zerodba 450 vagy 500? |
|
| |||
| |||
| Nem, azt mondom, van egy úgynevezett Aerocool márka, ami egy 620W PSU nevezett zeroDBA hogy igazán csendes, de lehet hogy több energiát, mint amennyire szüksége lenne. Nézz körül a csendes PSUs a 450W-500W. |
|
| |||
| |||
| Thanks a lot mate;) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a 115 és 320 mögött a tápegység? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. július 2009 23:53 |
| Do I Need A New Power Supply? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. január 2008 22:13 |
| Áramellátás | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1. január 2008 14:44 |
| CPU tápegység. | ukmm | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 12. december 2007 07:25 |
| New Power Supply | VARG | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 7. november 2007 14:30 |
| Téma eszközök | |
| |