![]() |
|
| |||
| |||
| שלום אני `V יש בעיה, כי את החשמל היא רועשת עכשיו ואת כל כך כיף לפעמים מפסיק שלו כמעט מת;) אני צריך יעוץ לגבי מה כדאי לי החשמל ביי עכשיו. אני יכול לומר מאפשר להשקיע בין 20 ו 40 £ אני צריך משהו קצת שקט וקצת שמירת האנרגיה שלה אם אפשרי;) עם הידע שלי אני לא יודע מה אני יכול ביי ומה טוב עבור המחשב שלי, את לוח האם. אני מקווה שמישהו יכול לתת לי עצה לחיים המחשב שלי: Win XP Professional אינטל פנטיום 4 3.2 GHz 1 GB זיכרון RAM Maxtor 200 GB SATA Edirol FA - 66 FireWire כרטיס קול nvidia GeForce 6600 Le ASUS P5VD1-X - לוח האם - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה המותג של התיבה זה????
| |||
| |||
| אני ייראה את לוח האם ידני ולגלות כמה Wats זה צריך לפעול. נראה כי ישנה יותר baord, אז אני בטוח שאתה יכול לקבל טוב בזול החשמל. יה, אבל אז אתה צריך להזיז את לוח האם, להעביר את הכוננים, ולהתמודד עם רע החשמל שהגיעו עם התיבה. על ספקי כוח חדשים תיבות הם soo במקרה זה יהיה הכי טוב רק כדי לקנות חדש טוב החשמל, ולשמור את התיבה / תוכנית ההתקנה כך שאתה יכול פשוט להחליף אותו |
|
| |||
| |||
| ובכן ... כן, אני רואה לאן אתה מגיע - האם אתה רוצה להסתכל תיבת חדשה העדכנית עם החשמל כבר והעבר על פני כל דבר ... או פשוט להחליף את החשמל ... אני מעוניין לקנות תיבה חדשה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה לתפוס סופר שקט של 450W או 500W. יש לי 620W zerodba כי הוא מדהים אבל קצת overkill עבור ההתקנה.
| |||
| |||
| כמו כן, עוד דבר אני צריך לשאול היא - כמה כוננים דברים אתה לספק כוח? לדוגמא. כמה כוננים קשיחים .... CD / DVD כוננים? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
יש לי יש רק כונן קשיח אחד ואחד ה-DVD ואת החשמל היה כבר בתיבה |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אז אתה אומר שאני צריך לקנות zerodba 450 או 500? |
|
| |||
| |||
| לא, אני אומר שם של מותג זה נקרא Aerocool הופך 620W PSU קרא zeroDBA זה באמת שקט, אבל זה יכול להיות דרך יותר כוח ממה שאתה צריך. תסתכל מסביבך עבור שקט PSUs ב 450W-500W. |
|
| |||
| |||
| תודה רבה חבר;) |