![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki I `v got problēmas, jo mans elektroenerģijas padeves skaļi tagad un jautri reizēm pārtrauc tāpēc tās gandrīz beigti;) Man vajag padomu par to, barošanas man bye tagad. Lets teikt i var tērēt no 20 līdz 40 GBP Man vajag kaut ko mazliet kluss un mazliet enerģijas taupīšanas, ja iespējams;) Ar manu zināšanu i don `t zināt, ko es varu atā un kas ir labs mana datora un manas mātesplati. Ceru, ka kāds var dot man un konsultācijas Urravas Mans PC: Win XP Professional Intel Pentium 4 3,2 GHz 1 GB RAM Maxtor 200 GB Sata Edirol FA - 66 FireWire Sound Card nVidia GeForce 6600 LE ASUS P5VD1-X - motherboard - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāda kaste zīmols ir??
| |||
| |||
| Es gribētu apskatīt jūsu mātesplates rokasgrāmatā, un uzzināt, cik Wats tai vajadzētu darboties. Izskatās, ka vecāki baord, tāpēc es esmu pārliecināts, ka jums varētu iegūt labu lētu Power Supply. Ya, bet tad jums ir pārvietot savu māti kuģa, pārvietot savu diskus, un nodarboties ar sliktu barošanas avota, kas nāca ar lodziņu. Power Supplies jaunās kastes soo notriekt vai palaist garām būtu labāk vienkārši nopirkt labu jaunu enerģijas avotu, un saglabāt savu kastīti / setup, lai jūs varat vienkārši aizvietot |
|
| |||
| |||
| labi ... jā, es redzētu, kur jums nāk no - jūs vēlētos jaunu meklējat kastē vēlāk ar barošanas jau un pārvietoties visam pāri ... vai vienkārši nomainīt barošanas ... Es gribētu nopirkt jaunu kaste! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd greifers super-kluss 450W vai 500W. Man ir 620W zerodba, ka ir laba, bet nedaudz overkill šim setup.
| |||
| |||
| Arī cita lieta, es lūdzu, ir - cik diskus un lietas jūs sniedz tiesības? Piem. Cik cietie diski .... CD / DVD diskus? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es saņēmu tikai vienu cieto disku un vienu dvd disku un barošanas jau bija kastē |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tātad, tu domā man būtu iegādāties zerodba 450 vai 500? |
|
| |||
| |||
| Nē, es saku, ka ir zīmols sauc Aerocool kas padara 620W PSU sauc zeroDBA, ka ir tiešām kluss, bet var būt tā vairāk enerģijas nekā jums nepieciešams. Paskatīties uz klusas PSUs pie 450W-500W. |
|
| |||
| |||
| Thanks a lot mate;) |
![]() |
|
| Bookmarks |