![]() |
|
| |||
| |||
| Witaj I `v got a problem, ponieważ mój zasilacz jest już głośno i zabawy czasami przestaje więc jego prawie martwe;) Potrzebuję doradza co zasilanie powinno bye i teraz. Lets say I mogą spędzić od 20 do 40 £ Muszę coś trochę ciche i trochę oszczędności energii, jeżeli jej możliwe;) Z mojej wiedzy, I don `t know what can i do widzenia i to, co jest dobre dla mojego komputera i mojej płyty głównej. Nadzieja ktoś może mnie i porad Wiwaty Mój komputer: Win XP Professional Intel Pentium 4 3,2 GHz 1 GB pamięci RAM Maxtor 200 GB Sata Edirol Fa - 66 FireWire Karta dźwiękowa nVidia GeForce 6600 LE ASUS P5VD1-X - Motherboard - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie marki pole to jest??
| |||
| |||
| Chciałbym spojrzeć na Twojej płycie ręcznej i dowiedzieć się, jak wiele Wats musi działać. Wygląda na to, że starsza baord, więc jestem pewien można uzyskać dobre tanie zasilania. Ya, ale wtedy musisz przenieść matka pokładzie, przenieść dysków, oraz radzenia sobie ze złym zasilacza dostarczonego wraz z pudełka. Do zasilania w nowych polach soo trafienie lub pominięcia byłoby najlepiej po prostu kupić nowy dobry zasilacz i zachować polu / setup tak możesz zastąpić go |
|
| |||
| |||
| dobrze ... Tak widzę Skąd pochodzisz - chciałbyś się nowe pole z najnowszych zasilacza już wszystko i przenieść całej ... lub po prostu wymienić zasilacz ... Chciałbym kupić nowy polu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd złapał super cichy 450W lub 500W. Mam 620W zerodba to niesamowite, ale nieco Overkill dla tego ustawienia.
| |||
| |||
| Inną rzeczą, również i powinna zwrócić się - jak wiele rzeczy, napędy i jesteś zapewniając moc? Np.. Ile dysków twardych .... Napędy CD / DVD? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Mam tylko jeden dysk twardy i jeden napęd DVD i zasilanie już w polu |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Więc masz na myśli i powinien kupić zerodba 450 lub 500? |
|
| |||
| |||
| No, I'm saying istnieje marki nazwie Aerocool że czyni 620W PSU nazwie zeroDBA że naprawdę spokojny, ale może być znacznie więcej energii niż trzeba. Rozejrzyj się za cichym PSUs na 450W-500W. |
|
| |||
| |||
| Thanks a lot mate;) |
![]() |
|
| Zakładki |