mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Power Supply

Reply

Thread Tools
Old 15 ianuarie 2008, 17:59
Noile state Group

Default Power Supply

Salut
I "v-am o problemă, pentru că puterea mea de aprovizionare este de acum puternic şi de distracţie, uneori, se opreşte aşa sale aproape mort;)
Am nevoie de un sfătui cu privire la ceea ce alimentare ar trebui să i pa acum.
Să spun că am putea petrece între 20 şi 40 £
Am nevoie de ceva un pic de linişte şi un pic de economisire a energiei în cazul în care posibil;)
Cu cunoştinţele mele Nu ştiu ce aş putea să revedere şi ceea ce este bun pentru PC-ul meu şi-mi placa de bază.
Sper ca cineva poate să-mi dai si sfaturi
Noroc

PC-ul meu:

Win XP Professional
Intel Pentium 4 3.2 GHz
1 GB RAM
Maxtor 200 GB sata
Edirol Fa - 66 FireWire placă de sunet
NVIDIA GeForce 6600 LE
ASUS P5VD1-X - Plăci de bază - ATX
Old 15 ianuarie 2008, 18:51
Banned Group

Default Power Supply

Ce marca de caseta nu-i asa????

Ti-a venit cu caseta de alimentare cu energie deja în el????

Ai putea cumpara aproape o nouă cutie, cu o sursă de alimentare în el timp de aproape la acelaşi preţ.

Sistemul meu: Cohen

Procesor (e):
Dual Core 2.11GHZ
Plăci de bază:
Asus - M2N X SE
Memorie RAM:
2GB
Placă grafică (e):
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
320GB sata
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Shaw
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Benq
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 15 ianuarie 2008, 18:55
Noile state Group

Default Power Supply

Mi-ar uita în manualul plăcii de bază şi de a afla cât de multe Wats de care are nevoie pentru a rula. Se pare ca o mai veche baord, deci sunt sigur ca poate lua un bun ieftine Power Supply.

Da, dar atunci trebuie să se deplaseze pe mama ta bord, deplasaţi-vă şofer, şi să se ocupe cu o sursă de alimentare de rău că a venit cu o cutie. De surse de alimentare în noi cutii sunt soo lovit sau dor de ea ar fi cele mai bune doar pentru a cumpara un bun de noi surse de alimentare, şi ţine-ţi caseta / configurare, astfel încât să puteţi doar înlocui
Old 15 ianuarie 2008, ora 19:00
Banned Group

Default Power Supply

ei bine ... da, i se vedea în cazul în care vă vin de la - ti-ar place un nou caut caseta târziu cu o sursă de alimentare deja în mişcare şi de peste tot ... sau doar a înlocui sursa de alimentare ... Aş cumpăra o nouă cutie!
Old 15 ianuarie 2008, 19:25
Grupul de donator

Default Power Supply

Aş lua un super-linişte 450W sau 500W. Am o 620W zerodba că este minunat, dar un pic nejustificată pentru că setup.

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 15 ianuarie 2008, 19:57
Banned Group

Default Power Supply

De asemenea, un alt lucru care ar trebui să i se cere - cât de multe unităţi de stocare şi lucrurile se oferă puterea de a tine? De ex. cât de multe unităţi de hard disk .... CD / DVD-drive?
Old 16 ianuarie 2008, 11:46
Noile state Group

Default Power Supply

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de vk3fcll View Post
De asemenea, un alt lucru care ar trebui să i se cere - cât de multe unităţi de stocare şi lucrurile se oferă puterea de a tine? De ex. cât de multe unităţi de hard disk .... CD / DVD-drive?
Salut
Am doar un singur hard-disk şi un DVD-ROM şi sursa de alimentare a fost deja într-o cutie
Old 16 ianuarie 2008, 11:53
Noile state Group

Default Power Supply

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Aş lua un super-linişte 450W sau 500W. Am o 620W zerodba că este minunat, dar un pic nejustificată pentru că setup.
Max de carbon
Deci vrei să spui că ar trebui să cumpere zerodba 450 sau 500?
Old 16 ianuarie 2008, 16:08
Grupul de donator

Default Power Supply

Nu, eu zic asta nu e un brand numit Aerocool care face o 620W PSU numit zeroDBA că foarte linistit, dar care ar putea fi un fel de putere mai mare de care aveţi nevoie. Uită-te în jur de linişte PSUs la 450W-500W.
Old 16 ianuarie 2008, 16:46
Noile state Group

Default Power Supply

Multumesc mult amice;)
Reply

Register

Marcaje