![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut I "v-am o problemă, pentru că puterea mea de aprovizionare este de acum puternic şi de distracţie, uneori, se opreşte aşa sale aproape mort;) Am nevoie de un sfătui cu privire la ceea ce alimentare ar trebui să i pa acum. Să spun că am putea petrece între 20 şi 40 £ Am nevoie de ceva un pic de linişte şi un pic de economisire a energiei în cazul în care posibil;) Cu cunoştinţele mele Nu ştiu ce aş putea să revedere şi ceea ce este bun pentru PC-ul meu şi-mi placa de bază. Sper ca cineva poate să-mi dai si sfaturi Noroc PC-ul meu: Win XP Professional Intel Pentium 4 3.2 GHz 1 GB RAM Maxtor 200 GB sata Edirol Fa - 66 FireWire placă de sunet NVIDIA GeForce 6600 LE ASUS P5VD1-X - Plăci de bază - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce marca de caseta nu-i asa????
| |||
| |||
| Mi-ar uita în manualul plăcii de bază şi de a afla cât de multe Wats de care are nevoie pentru a rula. Se pare ca o mai veche baord, deci sunt sigur ca poate lua un bun ieftine Power Supply. Da, dar atunci trebuie să se deplaseze pe mama ta bord, deplasaţi-vă şofer, şi să se ocupe cu o sursă de alimentare de rău că a venit cu o cutie. De surse de alimentare în noi cutii sunt soo lovit sau dor de ea ar fi cele mai bune doar pentru a cumpara un bun de noi surse de alimentare, şi ţine-ţi caseta / configurare, astfel încât să puteţi doar înlocui |
|
| |||
| |||
| ei bine ... da, i se vedea în cazul în care vă vin de la - ti-ar place un nou caut caseta târziu cu o sursă de alimentare deja în mişcare şi de peste tot ... sau doar a înlocui sursa de alimentare ... Aş cumpăra o nouă cutie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş lua un super-linişte 450W sau 500W. Am o 620W zerodba că este minunat, dar un pic nejustificată pentru că setup.
| |||
| |||
| De asemenea, un alt lucru care ar trebui să i se cere - cât de multe unităţi de stocare şi lucrurile se oferă puterea de a tine? De ex. cât de multe unităţi de hard disk .... CD / DVD-drive? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Am doar un singur hard-disk şi un DVD-ROM şi sursa de alimentare a fost deja într-o cutie |
|
| |||
| |||
| Citat:
Deci vrei să spui că ar trebui să cumpere zerodba 450 sau 500? |
|
| |||
| |||
| Nu, eu zic asta nu e un brand numit Aerocool care face o 620W PSU numit zeroDBA că foarte linistit, dar care ar putea fi un fel de putere mai mare de care aveţi nevoie. Uită-te în jur de linişte PSUs la 450W-500W. |
|
| |||
| |||
| Multumesc mult amice;) |
![]() |
|
| Marcaje |