![]() |
|
| |||
| |||
| Здраво И `в добио проблем јер моја напајање је сада гласно и забавно понекад зауставља тако његова скоро мртав;) Требам саветовати о томе шта ја потреба напајање Бые ноу. Ја могу рећи омогућава потрошите између 20 и 40 £ Треба ми нешто мало мирно и мало уштеде енергије ако је могуће;) Са својим знањем и дон `т кноткле шта могу ли здраво и шта је добро за мој ПЦ и моја матична плоча. Надам се неко може да да савет и мене Живели Мы ПЦ: Уин КСП Профессионал Интел Пентиум 4 3,2 ГХз 1 ГБ РАМ-а Макстор 200 ГБ Сата Едирол Фа - 66 ФиреУире Соунд Цард НВИДИА ГеФорце 6600 ЛЕ Асус П5ВД1-Кс - матична плоча - АТКС |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које марке бокс ис ит??
| |||
| |||
| Ја бих погледати у вашем приручник матичне плоче и сазнајте колико га Уатс треба покренути. Изгледа да је старија баорд, тако да сам сигуран да можеш добити добар јефтини напајање. Ыа, али тада ћете морати померати своје мајке одбора, преместите своје погоне, а баве се лоше напајање које је дошао са кутија. Тхе поуер супплиес у нове кутије су соо нехајно да би било најбоље да једноставно купити добро ново напајање, и држати твој кутија / сетуп па можете само замените га |
|
| |||
| |||
| добро ... Да ли видјети гдје сте долазе из - Желите ли нову хандсоме кутија са најновијим напајање већ у свему и премјести преко ... или једноставно заменити напајање ... Ја бих купити нову кутију! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтео зграби прворазредан-тишина 450У или 500У. Имам 620У зеродба Ауесоме, али да је мало нуклеарног уништења на много начина за тај сетуп.
| |||
| |||
| Такође још једна ствар и требало би се питати - колико су дискови и ствари су вам пружа моћ да? Нпр. колико тврде дискове .... ЦД / ДВД дискове? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја сам добио само један хард диск и један двд погон и напајање већ била у кутији |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Тако ти и треба да значи куповати зеродба 450 или 500? |
|
| |||
| |||
| Не, ја сам рекао: постоји бранд који се зове Аероцоол чини 620У псу зове зероДБА да је јако тихо, али да је мај бити начин више снаге него што је потребно. Погледај око за миран ПСУс на 450У-500У. |
|
| |||
| |||
| Пуно хвала мате;) |