![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Çünkü güç kaynağı yüksek şimdi ve eğlence için bazen onun neredeyse ölü durur I `v bir sorun var;) Ben bir güç kaynağı şimdi ne güle gerektiği konusunda tavsiyelerde gerekir. Lets 20 ve 40 YTL arasında harcama görüßmeye Bir şey biraz ve biraz enerji eğer onun olası tasarruf sessiz gerekir;) Ile bilgi i `yok ne güle ve ne benim PC ve anakart için iyi olduğunu biliyorum. Umarım birileri bana ve size bilgi verebilir Peynir My PC: Win XP Professional Intel Pentium 4 3,2 GHz 1 GB RAM Maxtor 200 GB Sata Edirol Fa - 66 FireWire Ses Kartı NVIDIA GeForce 6600 LE ASUS P5VD1-X - anakart - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kutusunun ne marka o??
| |||
| |||
| Senin anakart kılavuzuna bakın ve nasıl çalıştırmak gerekir birçok wats. Bu eski bir baord gibi, ben de iyi bir ucuz Güç Kaynağı alabilir eminim görünüyor. Ya, ancak bu durumda Anakartta taşımak için, sürücüler taşımak, ve bu anlaşma bir kutu ile birlikte kötü bir güç kaynağı ile. Yeni kasa içindeki güç kaynakları soo bulunanlar veya bu en iyisi sadece iyi bir yeni güç kaynağı satın almak da özledim ve kutusunda saklamak / kurulum böylece sadece degiştirebilirsiniz |
|
| |||
| |||
| iyi ... Evet nereden geldiğini görmek - yeni bir arıyor zaten her şeyi üzerinde taşımak bir güç kaynağı ile son kutu istiyorum ... ya da sadece güç kaynağı yerine ... Yeni bir kutu satın almaz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir süper-sessiz 450W veya 500W yakala ediyorum. O ancak kurulum için biraz tarafından müthiş bir 620W zerodba var.
| |||
| |||
| Ayrıca başka bir şey i soracaktır - kaç sürücüler şeyler sizin için güç sağlıyor? Örn. kaç sabit diskler .... CD / DVD sürücüler? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben bir kutu olduğunu zaten sadece bir sabit disk ve bir DVD sürücü ve güç kaynağı var |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Yani ben zerodba 450 veya 500 almak gerekir mi? |
|
| |||
| |||
| Hayır, bu yapan bir marka Aerocool denir söyleyerek yaşıyorum bir 620W daha ihtiyacınız PSU gerçekten sessiz, ama bu şekilde daha fazla güç olabilir zeroDBA çağırdı. Sessiz PSUs için 450W civarında Bak-500W. |
|
| |||
| |||
| Çok teşekkürler dostum;) |
![]() |
|
| Bookmarks |