![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт I `V отримала проблема, тому що моя харчування гучних тепер саме цікаве і іноді зупиняється тому його майже мертвий;) Мені потрібно повідомити про те, що блок живлення я Bye Now. Припустимо, я можу витратити від 20 до £ 40 Мені потрібно дещо трохи тихий і трохи енергозбереження, якщо його можливо;) З моїми знаннями I Don `T знає, що я можу побачення і що добре для мого комп'ютера і моєї материнської плати. Надії хтось може дати мені та поради Ура Мій комп'ютер: Win XP Професійний Intel Pentium 4 3,2 ГГц 1 Гб оперативної пам'яті Maxtor 200 Gb SATA Edirol Fa - 66 FireWire звукової карти NVIDIA GeForce 6600 LE ASUS P5VD1-X - плати - ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якої марки полі це??
| |||
| |||
| Я хотів би виглядати у вашій материнській платі і з'ясувати, скільки Wats він повинен бігти. Схоже, що дорослі baord, тому я впевнений, що ви змогли отримати гарну дешево харчування. Я, але тоді вам доведеться перейти вашої материнської плати, переміщати ваші диски, і справа з поганим харчуванням, що прийшов з коробкою. Харчування в нові ящики Су навмання було б краще просто купити хороший новий блок живлення, а також зберегти ваші вікна / налаштування, щоб ви могли просто замінити його |
|
| |||
| |||
| Ну ... Та я бачу, де ви їдете з - Ви хотіли Потрібні нові вікна з останніми харчування вже і рухатися все через ... або просто замініть блок живлення ... Я хотів би купити нові вікна! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я схопив супер-тихий 450W або 500W. Я 620W zerodba яка Awesome але трохи Overkill для цієї установки.
| |||
| |||
| Крім того, ще я повинна задати - скільки дисків і всі ви, що забезпечують енергією?? Eg. Скільки жорстких дисків .... CD / DVD дисків?? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
У мене тільки один жорсткий диск і один DVD-привід і блок живлення вже в коробці |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ти хочеш сказати, я повинен купити zerodba 450 або 500? |
|
| |||
| |||
| Ні, я кажу, є бренд називається Aerocool, що робить блок живлення 620W називається zeroDBA це дійсно тихий, але це може бути способом більше енергії, ніж потрібно. Подивіться навколо, для тихих БП на 450W-500W. |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі Мати;) |