![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| K така някой може да ми отговори това? Аз спиране на компютъра ми се, т ocheck моя принтер, то не беше четене на компютъра. SO I затвори го и проверете evertything и малко по-късно да отида да я върна за .... нищо. Така че прекъсва всичко и reconnected всеки кабел, дори включване на захранващия кабел (тя бе ожулен някои) и все още няма да се стига, високоговорителите и Принтер воля, така му не контакта и Surg Протектор. Всеки знае какво се е случило? Какво мога да направя, за да го оправиш! friggin гадно! Първо сестра открадне пари от мен ми бюро (всъщност виза Подаръчни карта) и сега това. Просто не се получи как това се случи, компютърът е вървят добре, всъщност аз го възобновява yeterday, защото той е действал бавно, и то rebooted глоба. Единственото нещо, което мога да измисля е то не разполага с достатъчно памет, за да тичам? Изглежда много пресилено, но имам само 200 MB ляво на 56GB твърд диск. |
|
| |||
| |||
| След redoing всичко за 3x .... проверка на кабели, проверка кабела (първоначалното ми беше Лил ожулен, има различни версии, татко беше допълнително около един часа г.). SO I извадете всичко и всички, казва бащата го долу той ще погледна утре вечер, и да си стар монитор, кулата и захранващия кабел, мишката и клавиатурата, и познайте какво! В sumbitch проработи, така че се върна тук горе в стаята си, и включете захранващия кабел в гърба, и то работилница. Тук е странно нещо, но ми се мишката завинаги да се чете на компютър (това е безжична, така че да има сензор, че се свързва с компютъра си, с мишката са открити от сензора, ако затвориш компютъра се, трябва да unpug и replug в Sensor / приемник (каквото и да искате да го наречете)) и аз го затвори и да го направи отново. Тогава взех кулата преместени в друг контакт, и разбира се уволнен веднага, unpluged него и всичко replugged BACK пак и сега всичко работи (имаше дяволски време havng компютъра откриване на клавиатурата, която не е безжична .. . странно). Така след всички тези неприятности всичко се върна към нормалното. Така че нейните изхода, знам защо, може би той просто не я дам достатъчно сок на огън обратно или не. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих бъдат готови да се обзаложим на ATX конектора власт е в насипно състояние, а тя се движи около jiggled го върне в състояние.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Захранване | realny777 | Случаи & Power Доставки | 10 | 20 февруари 2008 год. 15:02 |
| Имате ли нужда от нова Захранване? | JiggyFly | Случаи & Power Доставки | 6 | 5-и парламентарен Jan 2008 22:13 |
| Захранване | carpious | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-во Jan 2008 14:44 |
| CPU захранването. | ukmm | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 12 Дек 2007 07:25 |
| Захранване Q | grahamgb | Случаи & Power Доставки | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |