menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Napájení Výtisk

Reply

Thread Nástroje
Old 21 leden 2008, 19:53
Nový člen skupiny

Default Napájení Výtisk

K tak může kdokoli odpovědět mi to?

Jsem zavřel počítač dolů, t ocheck mé tiskárny, nebylo čtení k počítači. Tak jsem zavřel ji a kontrolovat evertything a chvíli později jsem se jít na to zase zpátky na .... nic. Tak jsem všechno odpojen a znovu každý drát, dokonce přepne na napájecí kabel (bylo popuzený některé), a to ještě nepřišel na reproduktory a tiskárna bude, takže není zásuvky a Surg Protector. Každý, kdo vědí, co se stalo? Co mohu udělat pro to spraví! friggin hovno! První sestra krade peníze ode mne právo z mého stolu (vlastně Vízového Dárkové karty) a teď tohle. Já prostě nedostanou, jak se to stalo, že počítač běží v pořádku, ve skutečnosti jsem ho restartovat yeterday protože byl pomalý běh, a to restartoval pokuty. Jediná věc, nemůžu myslet na to nemá dostatek paměti pro běh? Zdá přitažené za vlasy, ale doposud jsem mít pouze 200 MB vlevo na 56gb pevný disk.
Old 21 leden 2008, 22:15
Nový člen skupiny

Default Napájení Výtisk

Po předělání vše o 3x .... kontrolu drátů, kontrola kabel (můj původní byl lil popuzený, mám jinou, táta měl navíc jedno kterým se kolem). Tak jsem odpojit všechno a všechny, otec říká brát dole he'll podívat zítra večer, tak jsem si můj starý monitor, věže a napájecí kabel, myš a klávesnice, a hádejte co! V sumbitch opracované, tak jsem se vrátit sem do mého pokoje, a zasunout napájecí kabel zpět, a to funguje. Zde je divná věc, když: My myši se navždy přečíst na počítači (je bezdrátové, takže jsem snímač, který se připojuje k počítači sám, s myší je detekovaná čidlem, když zavřel počítač dolů, musíte unpug a opětovně v Senzorové / přijímač (cokoliv chcete volat, že)) a já jsem zavřel ji a udělal to znovu. Tak jsem vzal věže se přestěhovali do jiné zásuvky, a samozřejmě vyhodil vpravo nahoru, unpluged a replugged všechno zase zpátky do současnosti a vše funguje (byl nádherný čas havng na odhalování počítačové klávesnici, která není bezdrátové .. . divný). SO po všech těch starostí je vše vrátí do normálního stavu. Takže jeho výstupu, nevím proč, možná to prostě nedává to dost šťávy na oheň je zálohovat, nebo ne.
Old 21 leden 2008, 23:06
Dárce Skupina

Default Napájení Výtisk

Já bych ochoten se vsadit o ATX napájecí konektor je volný, a pohybuje se kolem poskakoval zpátky na místo.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Napájení realny777 Případy & Napájecí zdroje 10 20. února 2008 15:02
Potřebuji nový zdroj napájení? JiggyFly Případy & Napájecí zdroje 6 5. ledna 2008 22:13
Napájení carpious Případy & Napájecí zdroje 2 1. ledna 2008 14:44
CPU napájení. ukmm Procesory, základní desky & RAM 2 12. prosince 2007 07:25
Napájení Q grahamgb Případy & Napájecí zdroje 1 5. prosince 2007 01:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.