![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| K tak může kdokoli odpovědět mi to? Jsem zavřel počítač dolů, t ocheck mé tiskárny, nebylo čtení k počítači. Tak jsem zavřel ji a kontrolovat evertything a chvíli později jsem se jít na to zase zpátky na .... nic. Tak jsem všechno odpojen a znovu každý drát, dokonce přepne na napájecí kabel (bylo popuzený některé), a to ještě nepřišel na reproduktory a tiskárna bude, takže není zásuvky a Surg Protector. Každý, kdo vědí, co se stalo? Co mohu udělat pro to spraví! friggin hovno! První sestra krade peníze ode mne právo z mého stolu (vlastně Vízového Dárkové karty) a teď tohle. Já prostě nedostanou, jak se to stalo, že počítač běží v pořádku, ve skutečnosti jsem ho restartovat yeterday protože byl pomalý běh, a to restartoval pokuty. Jediná věc, nemůžu myslet na to nemá dostatek paměti pro běh? Zdá přitažené za vlasy, ale doposud jsem mít pouze 200 MB vlevo na 56gb pevný disk. |
|
| |||
| |||
| Po předělání vše o 3x .... kontrolu drátů, kontrola kabel (můj původní byl lil popuzený, mám jinou, táta měl navíc jedno kterým se kolem). Tak jsem odpojit všechno a všechny, otec říká brát dole he'll podívat zítra večer, tak jsem si můj starý monitor, věže a napájecí kabel, myš a klávesnice, a hádejte co! V sumbitch opracované, tak jsem se vrátit sem do mého pokoje, a zasunout napájecí kabel zpět, a to funguje. Zde je divná věc, když: My myši se navždy přečíst na počítači (je bezdrátové, takže jsem snímač, který se připojuje k počítači sám, s myší je detekovaná čidlem, když zavřel počítač dolů, musíte unpug a opětovně v Senzorové / přijímač (cokoliv chcete volat, že)) a já jsem zavřel ji a udělal to znovu. Tak jsem vzal věže se přestěhovali do jiné zásuvky, a samozřejmě vyhodil vpravo nahoru, unpluged a replugged všechno zase zpátky do současnosti a vše funguje (byl nádherný čas havng na odhalování počítačové klávesnici, která není bezdrátové .. . divný). SO po všech těch starostí je vše vrátí do normálního stavu. Takže jeho výstupu, nevím proč, možná to prostě nedává to dost šťávy na oheň je zálohovat, nebo ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych ochoten se vsadit o ATX napájecí konektor je volný, a pohybuje se kolem poskakoval zpátky na místo.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Napájení | realny777 | Případy & Napájecí zdroje | 10 | 20. února 2008 15:02 |
| Potřebuji nový zdroj napájení? | JiggyFly | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 5. ledna 2008 22:13 |
| Napájení | carpious | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1. ledna 2008 14:44 |
| CPU napájení. | ukmm | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 12. prosince 2007 07:25 |
| Napájení Q | grahamgb | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 5. prosince 2007 01:14 |
| Thread Nástroje | |
| |