μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Γενάρη 2008, 19:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Κ έτσι ο καθένας μπορεί να μου απαντήσει σε αυτό;

Θα κλείσουμε τον υπολογιστή μου κάτω, t ocheck εκτυπωτή μου, δεν ήταν στην ανάγνωση του υπολογιστή. Γι 'αυτό και να κλείσουμε evertything έλεγχο και λίγο αργότερα να πάω να τον ανοίξετε πάλι, για τίποτα δεν ..... Γι 'αυτό και πάντα αποσυμπλεγμένο επανασυνδέονται κάθε καλωδίου, έστω και ενεργοποιημένο το καλώδιο ρεύματος (ήταν κάποια chafed) και ακόμα δεν θα έρθει για, τους ομιλητές και το εκτυπωτή θα, οπότε δεν την πρίζα και Surg Protector. Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη; Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω! friggin χάλια! Πρώτη η αδελφή μου κλέβει χρήματα από το δικαίωμα από το γραφείο μου (στην πραγματικότητα μια Gift Card Visa) και τώρα αυτό. Απλώς δεν έχουν τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό, ο υπολογιστής τρέχει προστίμου, το γεγονός ότι θα ξαναρχίσει yeterday γιατί ήταν αργή λειτουργίας και επανεκκίνηση προστίμου. Μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό που δεν έχει αρκετή μνήμη για να τρέχει; Φαίνεται πολύ fetched αλλά έχω μόνο 200 MB αριστερά σε ένα σκληρό δίσκο 56GB.
Old 21 Γενάρη 2008, 22:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Μετά redoing EVERYTHING 3x .... σχετικά με τον έλεγχο της τηλεφωνικής γραμμής, τον έλεγχο του μυελού (αρχική μου ήταν lil chafed, έχεις μια διαφορετική επιχείρηση, πατέρας είχε ένα επιπλέον, για μία περίπου). Γι 'αυτό και αποσυνδέστε τα πάντα και όλους, λέει ο πατέρας λάβει κάτω αυτός θα εξετάσει αύριο βράδυ, αλλά έχω παρακολουθήσει παλιό μου, τον πύργο, και το καλώδιο ρεύματος, το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, και GUESS WHAT! Η sumbitch WORKED, γι 'αυτό θα επανέλθω εδώ πάνω στο δωμάτιό μου, και συνδέστε το καλώδιο ρεύματος στο πίσω, και δούλεψε. Εδώ είναι το παράξενο πράγμα όμως: ποντίκι μου πήρε για πάντα για να διαβάσετε για τον υπολογιστή (είναι ασύρματο, οπότε έχω ένα αισθητήρα που συνδέεται με το ίδιο υπολογιστή, με το ποντίκι που ανιχνεύεται από τον αισθητήρα, αν έχετε κλείσει τον υπολογιστή κάτω, θα πρέπει να unpug και replug στην Sensor / Receiver (ό, τι θέλεις να την αποκαλούμε)) και θα κλείσει κάτω και το έκανε ξανά. Έτσι, πήρα τον πύργο μετακινηθούν σε διαφορετική πρίζα, και φυσικά μέχρι απολύθηκε, unpluged και replugged ΠΙΣΩ ξανά τα πάντα και τώρα όλα λειτουργούν (είχε για μία φορά havng ανίχνευση του υπολογιστή το πληκτρολόγιο, το οποίο δεν είναι ασύρματο .. . παράξενος). SO μετά από όλα αυτά τα προβλήματα είναι όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό. Μέχρι την έξοδο, γιατί dunno, ίσως απλώς δεν του παρέχει αρκετό χυμό στη φωτιά μέχρι πίσω ή μη.
Old 21 Γενάρη 2008, 23:06
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα να είναι πρόθυμοι να στοιχηματίσετε το ATX βύσμα είναι χαλαρό, και κινείται γύρω από αυτό jiggled πίσω στη θέση της.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.