![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| K így bárki választ meg? Becsuktam a számítógépet le, nem én ocheck nyomtató, nem volt olvasatra a számítógéppel. Szóval pofa be és ellenőrizze evertything és egy kis idő múlva megyek, hogy kapcsolja vissza .... semmi. Szóval kapcsolni mindent és újra minden vezetékes, akár váltott ki a tápkábelt (ez chafed néhány), és még mindig nem jön, a hangszórók és a nyomtató, így nem a konnektorból és Surg Protector. Bárki, aki tudja, mi történt? Mit tehetek, hogy fix it! friggin szívás! Először a húgom labdaszerzés pénzt tőlem jobbra le asztalomra (tulajdonképpen egy Visa Gift Card), és most ezt. Csak nem kap, hogy ez megtörtént, a számítógép jól futott, az a tény, hogy én restarted yeterday mert lassan fut, és újraindította finom. Csak azt hiszem ez nem volt elég memória a program futtatásához? Úgy tűnik, messze túlzás, de csak 200 MB maradt a 56GB merevlemezt. |
|
| |||
| |||
| Miután redoing Minden 3x .... ellenőrzése vezetékek, ellenőrzése a vezetéket (az eredeti volt lil chafed, kapott egy másikat, apa volt egy plusz egy tojásrakási körül). Szóval mindent, és húzza ki az összes, az apa azt mondja, vedd földszinten Majd nézd meg holnap este, és én a régi monitort, a torony, és a tápkábel, az egér és a billentyűzet, és a Találd ki! A sumbitch megmunkált, úgyhogy vissza ide a szobámba, és dugja vissza a tápkábelt, és ez szerkezet. Itt az a furcsa dolog, de: My egér volt örökké olvasni a számítógépet (ez a vezeték nélküli, így a szenzor, hogy csatlakozik a számítógéphez is, az egér, hogy az érzékelő észleli, ha a számítógépet, fogd meg, meg kell unpug és replug az érzékelő / Receiver (bármilyen kívánt hívják)) és úgy fogd le, és azt újra. Így hát a torony átkerül egy másik konnektorba, és persze fired ig, unpluged és replugged mindent vissza, és most minden jól működik (egy pokoli egy ideig a számítógép havng kimutathassa a billentyűzet, amely nem a vezeték nélküli .. . weird). SO után minden bajok minden visszaáll a régi kerékvágásba. Tehát annak a konnektorból, tudom, miért, talán csak nem ad elég lé a tűz vissza vagy sem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én lennék hajlandó fogadni az ATX táp csatlakozó laza, és úgy mozog körül jiggled vissza a helyére.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|