פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

החשמל הנפקה

Reply

שרשרת כלים
Old 21 ינואר 2008, 19:53
קבוצת חברות חדשות

Default החשמל הנפקה

K, כך כל אחד יכול לענות לי את זה?

אני מרותק למטה את המחשב שלי, לא ocheck את המדפסת, זה לא היה כדי לקרוא את המחשב. אז סתום את זה ולבדוק evertything או קצת מאוחר יותר אני הולך להפוך את זה חזרה על .... כלום. אז אני מנותק הכל reconnected כל חוט, אפילו עברת את הכוח חוט (זה היה קצת chafed) והיא עדיין לא תהיה קדימה, הדוברים את המדפסת ואת הרצון שלו לא כל כך מוצא את ו Surg מגן. מישהו יודע מה קרה? מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה! friggin מסריח! ראשית את אחותו STEALS כסף ממני מיד שולחני (בעצם כרטיס ויזה מתנה) ועכשיו זה. אני פשוט לא מבין איך זה קרה, המחשב פועל בסדר, למעשה אני מחדש את זה yeterday כי זה היה פועל לאט, וזה בסדר rebooted. אני רק יכול לחשוב על זה אין מספיק זיכרון כדי להפעיל? זה נראה רחוק נמשכו אבל יש לי רק 200 MB נותר על כונן קשיח 56GB.
Old 21 ינואר 2008, 22:15
קבוצת חברות חדשות

Default החשמל הנפקה

אחרי הכול על redoing .... בפיקסלים 3x לבדוק את חוטי, סימון חוט (המקורי שלי היה ליל chafed, יש אחד אחר, היה אבא אחד נוסף שוכב מסביב). אז לנתק הכל הכל, אבא אומר לקחת אותו למטה הוא יהיה תראה את זה מחר בלילה, גם אני מקבל את הישן לפקח המגדל, כמו גם את הכוח חוט, את העכבר ואת המקלדת, ונחש מה! Sumbitch על עובדות, אז אני חוזר לפה לחדר שלי, תקע את העוצמה ואת חוט בחזרה, וזה עובד. הנה דבר מוזר אם כי: העכבר שלי לקח לקרוא כדי לנצח את המחשב (זה של תקשורת אלחוטית, אז יש לי חיישן זה מתחבר למחשב עצמו, עם העכבר להיות מזוהים על ידי חיישן, אם אתה תסתום את המחשב למטה, אתה צריך unpug ו replug של חיישן / Receiver (מה שאתה רוצה לקרוא לזה)) ואני להשתיק אותו והוא עשה את זה שוב. אז לקחתי את המגדל עברו מוצא אחר, וכמובן ירו ימין למעלה, unpluged אותו בחזרה replugged הכל שוב ועכשיו הכל עובד (היה לעזאזל של פעם havng המחשב גילוי לוח מקשים, שהיא לא אלחוטית .. . מוזר). אז אחרי כל הבעיות האלה הכל לראש נורמלי. אז את שלה מוצא, dunno למה, אולי זה פשוט לא לתת לו מספיק מיץ לירות לגבות אותו או לא.
Old 21 ינואר 2008, 23:06
קבוצת תורמים

Default החשמל הנפקה

אני יהיה מוכן להמר על כוח ATX מחבר הוא משוחרר, והעברה אותו סביב jiggled אותו חזרה אל המיקום.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
החשמל realny777 מקרים & ספקי כוח 10 ה -20 פברואר 2008 15:02
האם אני צריך חדש החשמל? JiggyFly מקרים & ספקי כוח 6 ה -5 בחודש ינואר 2008 22:13
החשמל carpious מקרים & ספקי כוח 2 ב -1 ינואר 2008 14:44
CPU החשמל. ukmm CPUs, Motherboards & RAM 2 -12 דצמבר 2007 07:25
החשמל ותשובות grahamgb מקרים & ספקי כוח 1 ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:14
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.