mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Maitinimo numeris

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 21, 2008, 19:53
Naujas Narys

Default Maitinimo numeris

K todėl kiekvienas gali atsakyti man?

Uždariau savo kompiuterį nustatyta, T ocheck Mano spausdintuvas, jis buvo ne svarstymo su kompiuteriu. So I išjungti jį ir patikrinkite evertything ir truputį vėliau einu pasukti ją atgal .... nieko. Taigi, aš viską atjungti ir reconnected kas vielos, net perėjo iš maitinimo laidą (jis buvo chafed šiek tiek) ir ji vis dar negali ateiti, garsiakalbiai ir spausdintuvas, todėl jos nėra lizdo ir Surg Raštas. Kiekvienas žino, kas atsitiko? What can I do to fix it! friggin sucks! Pirmasis sesuo pavagia pinigus iš manęs tučtuojau mano stalas (faktiškai Vizos Dovanų kortelės), ir dabar tai. I just don't get kaip tai atsitiko, kompiuteris buvo veikia puikiai, o tai aš vėl ją yeterday nes ji veikia lėtai, ir ji perleist baudą. Vienintelis dalykas, galiu galvoti apie tai ji neturi pakankamai atminties paleisti? Atrodo, kas paėmė, bet aš tik 200 MB kairę 56GB kietąjį diską.
Old Sausis 21, 2008, 22:15
Naujas Narys

Po redoing Viskas apie 3x .... tikrinant laidus, patikrinti laidą (mano originalas buvo Lil chafed, turiu kitokį, tėtis turėjo vieną papildomą d. netoli). So I atjungti viską ir visus, tėvas sako, išgerkite ją žemyn jis jums atrodo ne tai rytoj vakare, gerai, kad mano senas monitorius, bokšto, power cord, pelę ir klaviatūrą, ir Guess What! Sumbitch apdirbti, todėl aš grįžti čia į mano kambarį, ir prijunkite maitinimo laidą atgal, ir ji veikia. Štai ką nors keistai: Mano pele buvo visada taip, kad kompiuterio (tai bevielis, tai aš jutiklis, kuris jungiasi prie kompiuterio pats, su pele bus aptikta jutiklį, jei išjungti kompiuterį nustatyta, turite unpug ir replug į Sensor / Receiver (whatever you wanna call it)) ir aš išjungti jį žemyn ir ji dar kartą. Mane paėmė bokštas perkeliamas į kitą lizdą, ir, žinoma, kūrenamų dešinę aukštyn, unpluged ji ir replugged GRĮŽTI viskas iš naujo ir dabar viskas veikia (jau nuo laiko havng kompiuteryje nustatyti klaviatūros, kuri nėra bevielio .. pragaras . weird). Taigi, po visų tų problemų viskas grįžta į normą. Taigi savo lizdo, dunno, kodėl, gal ji tiesiog nesuteikia pakankamai sulčių gaisro ji atsargai, ar ne.
Old Sausis 21, 2008, 23:06
Donorų grupės

Norėčiau būti pasirengęs bet ATX maitinimo jungtis yra purus, ir juda aplink jiggled jį atgal į vietą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Maitinimo realny777 Cases & Power Supplies 10 20 vasaris 2008 15:02
Ar man reikės naujo maitinimo? JiggyFly Cases & Power Supplies 6 5 sausis 2008 22:13
Maitinimo carpious Cases & Power Supplies 2 1 sausis 2008 14:44
CPU maitinimo. ukmm CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 12 gruodis 2007 07:25
Maitinimo Q grahamgb Cases & Power Supplies 1 5 gruodis 2007 01:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.