![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| K todėl kiekvienas gali atsakyti man? Uždariau savo kompiuterį nustatyta, T ocheck Mano spausdintuvas, jis buvo ne svarstymo su kompiuteriu. So I išjungti jį ir patikrinkite evertything ir truputį vėliau einu pasukti ją atgal .... nieko. Taigi, aš viską atjungti ir reconnected kas vielos, net perėjo iš maitinimo laidą (jis buvo chafed šiek tiek) ir ji vis dar negali ateiti, garsiakalbiai ir spausdintuvas, todėl jos nėra lizdo ir Surg Raštas. Kiekvienas žino, kas atsitiko? What can I do to fix it! friggin sucks! Pirmasis sesuo pavagia pinigus iš manęs tučtuojau mano stalas (faktiškai Vizos Dovanų kortelės), ir dabar tai. I just don't get kaip tai atsitiko, kompiuteris buvo veikia puikiai, o tai aš vėl ją yeterday nes ji veikia lėtai, ir ji perleist baudą. Vienintelis dalykas, galiu galvoti apie tai ji neturi pakankamai atminties paleisti? Atrodo, kas paėmė, bet aš tik 200 MB kairę 56GB kietąjį diską. |
|
| |||
| |||
| Po redoing Viskas apie 3x .... tikrinant laidus, patikrinti laidą (mano originalas buvo Lil chafed, turiu kitokį, tėtis turėjo vieną papildomą d. netoli). So I atjungti viską ir visus, tėvas sako, išgerkite ją žemyn jis jums atrodo ne tai rytoj vakare, gerai, kad mano senas monitorius, bokšto, power cord, pelę ir klaviatūrą, ir Guess What! Sumbitch apdirbti, todėl aš grįžti čia į mano kambarį, ir prijunkite maitinimo laidą atgal, ir ji veikia. Štai ką nors keistai: Mano pele buvo visada taip, kad kompiuterio (tai bevielis, tai aš jutiklis, kuris jungiasi prie kompiuterio pats, su pele bus aptikta jutiklį, jei išjungti kompiuterį nustatyta, turite unpug ir replug į Sensor / Receiver (whatever you wanna call it)) ir aš išjungti jį žemyn ir ji dar kartą. Mane paėmė bokštas perkeliamas į kitą lizdą, ir, žinoma, kūrenamų dešinę aukštyn, unpluged ji ir replugged GRĮŽTI viskas iš naujo ir dabar viskas veikia (jau nuo laiko havng kompiuteryje nustatyti klaviatūros, kuri nėra bevielio .. pragaras . weird). Taigi, po visų tų problemų viskas grįžta į normą. Taigi savo lizdo, dunno, kodėl, gal ji tiesiog nesuteikia pakankamai sulčių gaisro ji atsargai, ar ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau būti pasirengęs bet ATX maitinimo jungtis yra purus, ir juda aplink jiggled jį atgal į vietą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Maitinimo | realny777 | Cases & Power Supplies | 10 | 20 vasaris 2008 15:02 |
| Ar man reikės naujo maitinimo? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5 sausis 2008 22:13 |
| Maitinimo | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1 sausis 2008 14:44 |
| CPU maitinimo. | ukmm | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 12 gruodis 2007 07:25 |
| Maitinimo Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5 gruodis 2007 01:14 |
| Temos įrankiai | |
| |