mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Power Supply Issue

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 21, 2008, 19:53
New Member Group

Default Power Supply Issue

K, lai ikviens varētu atbildēt uz man?

Es aizslēdzu savu datoru uz leju, t ocheck mans printeris, nebija rādījumu ar datoru. Tāpēc es izslēdziet to un pārbaudiet evertything un maz, bet vēlāk es eju, lai ieslēgtu to atpakaļ .... nekas. Tāpēc es atvieno visu un atpakaļsavienojuma ik stiepli, pat pārslēdz no strāvas kabeli (tas bija chafed dažas), un tas joprojām nav Nāc, akustika un printeri, tāpēc tās nav izeju un Surg Protector. Ikviens zina, kas ir noticis? Ko es varu darīt, lai fix it! friggin sucks! Pirmais māsa nozog naudu no manis pa labi pie mana galda (faktiski Visa Gift Card), un tagad šis. Man vienkārši nav iegūt, kā tas notika, dators darbojas fine, patiesībā es atsākt to yeterday jo tā darbojas lēni, un tas rebooted fine. Vienīgais, es domāju, tas nav pietiekami daudz atmiņas, lai palaistu? Šķiet daudz fetched bet man ir tikai 200 MB pa kreisi uz 56GB cieto disku.
Old Janvāris 21, 2008, 22:15
New Member Group

Pēc redoing Viss par 3x .... pārbaudi vadus, pārbaudot vadu (mans oriģināls lil chafed, dabūja cits, tētis bija papildus vienu ko apkārt). SO I Atvienojiet visu un visiem, tēvs saka, dariet to lejā viņš būs skatās rīt vakarā, labi es varu savu veco monitoru, tornis, un strāvas vadu, peli un klaviatūru, un uzmini nu! Sumbitch apstrādāti, lai es dodos atpakaļ šeit, lai manā istabā, un pievienojiet strāvas vadu atpakaļ, un tā darbojas. Šeit ir dīvaini, kaut gan: Mana pele bija uz visiem laikiem nolasīt datoru (tā ir bezvadu, tāpēc man ir sensors, kas savieno ar paša datora, ar peli tiek atklāti ar sensoru, ja jūs izslēgt salona, jums ir unpug un replug in Sensor / Receiver (neatkarīgi vēlaties to nosaukt)) un es izslēdziet to un to izdarīja vēlreiz. Lai es tornis pārcēlās uz dažādām izejas un, protams, kurināmā tiesības uz augšu, unpluged to un replugged viss BACK vēlreiz un tagad viss strādā (bija ellē laika havng dators atklāt Keyboard, kas nav bezvadu .. . weird). SO pēc visām tām nepatikšanām viss ir atpakaļ normālā stāvoklī. Tāpēc tās atveres, dunno kāpēc, varbūt tā vienkārši nesniedz pietiekami sulu uguni atpakaļ uz augšu vai nē.
Old Janvāris 21, 2008, 23:06
Donors Group

I'd var derēt ATX power connector ir brīvs, un tā pārvietošana pa jiggled atpakaļ savā vietā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):