rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

Power Supply Problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 stycznia 2008, 19:53
Nowe państwa grupy

Default Power Supply Problem

K więc każdy może odebrać mi to?

I zamknął mój komputer w dół, t ocheck mojej drukarki nie było czytanie na komputerze. Więc wyłącz go i sprawdź evertything a chwilę później idę, aby włączyć ją z powrotem na .... nic. Więc wszystko odłączone i ponownie każdego drutu, nawet włączony na przewód zasilający (był chafed niektórych) i nadal nie będzie spokój, głośniki i drukarka, więc jej nie wylotu i Surg Protector. Każdy wie, co się stało? Co mogę zrobić, aby naprawić to! friggin sucks! Najpierw siostra STEALS pieniędzy ode mnie tuż moje biurko (w rzeczywistości Visa Gift Card) i teraz to. I just don't get jak to się stało, komputer został uruchomiony grzywny w rzeczywistości I ponownie go yeterday, ponieważ był on działa powoli i uruchomiony ponownie grzywny. Jedyne co mogę myśleć jest ona nie ma wystarczającej ilości pamięci do uruchomienia? Wydaje się daleko fetched ale tylko 200 MB lewo na 56GB dysku twardym.
Old 21 stycznia 2008, 22:15
Nowe państwa grupy

Po redoing Wszystko o 3x .... sprawdzanie przewodów, sprawdzenie sznura (oryginały był lil chafed, dostał inną, tata miał dodatkowy jeden r. okolice). Wtedy odłącz wszystko i wszystkich, mówi ojciec go downstairs he'll spojrzeć na to jutro wieczorem, dobrze mogę otrzymać mój stary monitor, wieży, a przewód zasilający, mysz i klawiaturę, a Guess what! W sumbitch PRZEPRACOWANE, więc wróć tu do mojego pokoju, i podłącz przewód zasilający z powrotem, i to działa. Oto dziwne rzeczy choć: Mój myszy miały zawsze czytać do komputera (jest bezprzewodowy, więc mam czujnik, który łączy w sobie komputer, za pomocą myszy jest wykrywany przez czujnik, jeśli wyłączenia komputera dół, musisz unpug i replug w Sensor / Receiver (cokolwiek chcesz połączyć go)) i zamknij go i did it again. Wziąłem więc wieży przeniesiona do innego gniazdka, i oczywiście opalanych prawo w górę, unpluged i replugged wszystko ponownie i teraz wszystko działa (miał piekło w czasie havng komputera wykrywania klawiatury, która nie jest bezprzewodowej .. . wierd). SO po wszystkich tych kłopotów wszystko wraca do normy. Więc jej wylotu, dunno, dlaczego, może po prostu nie daje mu wystarczająco sok ogień go, czy nie.
Old 21 stycznia 2008, 23:06
Grupa dawcy

Byłbym skłonny postawić do złącza zasilania ATX jest luźne, i to wokół jiggled się go z powrotem na miejsce.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):