![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| K więc każdy może odebrać mi to? I zamknął mój komputer w dół, t ocheck mojej drukarki nie było czytanie na komputerze. Więc wyłącz go i sprawdź evertything a chwilę później idę, aby włączyć ją z powrotem na .... nic. Więc wszystko odłączone i ponownie każdego drutu, nawet włączony na przewód zasilający (był chafed niektórych) i nadal nie będzie spokój, głośniki i drukarka, więc jej nie wylotu i Surg Protector. Każdy wie, co się stało? Co mogę zrobić, aby naprawić to! friggin sucks! Najpierw siostra STEALS pieniędzy ode mnie tuż moje biurko (w rzeczywistości Visa Gift Card) i teraz to. I just don't get jak to się stało, komputer został uruchomiony grzywny w rzeczywistości I ponownie go yeterday, ponieważ był on działa powoli i uruchomiony ponownie grzywny. Jedyne co mogę myśleć jest ona nie ma wystarczającej ilości pamięci do uruchomienia? Wydaje się daleko fetched ale tylko 200 MB lewo na 56GB dysku twardym. |
|
| |||
| |||
| Po redoing Wszystko o 3x .... sprawdzanie przewodów, sprawdzenie sznura (oryginały był lil chafed, dostał inną, tata miał dodatkowy jeden r. okolice). Wtedy odłącz wszystko i wszystkich, mówi ojciec go downstairs he'll spojrzeć na to jutro wieczorem, dobrze mogę otrzymać mój stary monitor, wieży, a przewód zasilający, mysz i klawiaturę, a Guess what! W sumbitch PRZEPRACOWANE, więc wróć tu do mojego pokoju, i podłącz przewód zasilający z powrotem, i to działa. Oto dziwne rzeczy choć: Mój myszy miały zawsze czytać do komputera (jest bezprzewodowy, więc mam czujnik, który łączy w sobie komputer, za pomocą myszy jest wykrywany przez czujnik, jeśli wyłączenia komputera dół, musisz unpug i replug w Sensor / Receiver (cokolwiek chcesz połączyć go)) i zamknij go i did it again. Wziąłem więc wieży przeniesiona do innego gniazdka, i oczywiście opalanych prawo w górę, unpluged i replugged wszystko ponownie i teraz wszystko działa (miał piekło w czasie havng komputera wykrywania klawiatury, która nie jest bezprzewodowej .. . wierd). SO po wszystkich tych kłopotów wszystko wraca do normy. Więc jej wylotu, dunno, dlaczego, może po prostu nie daje mu wystarczająco sok ogień go, czy nie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byłbym skłonny postawić do złącza zasilania ATX jest luźne, i to wokół jiggled się go z powrotem na miejsce.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |