mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Power Supply eliberarii

Reply

Thread Tools
Old Jan 21st 2008, 19:53
Noile state Group

Default Power Supply eliberarii

K astfel încât oricine poate să-mi răspunzi asta?

Am închis computerul meu în jos, nu-mi ocheck imprimantă, nu a fost citit la computer. Aşa că am închis-o jos şi verificaţi evertything şi un pic mai târziu mă duc la rândul său, o înapoi pe .... nimic. Aşa că am tot deconectat şi reconectat fiecare fir, chiar şi în trecut de cordonul de alimentare (acesta a fost chafed unele) şi acesta nu va mai veni pe, a intervenit şi imprimanta va, asa ca sa nu priză şi Surg Protector. Oricine ştie ce s-a întâmplat? Ce pot face pentru a repara! friggin porcărie! În primul rând la sora fura bani de la mine imediat biroul meu (de fapt, un cadou de card Visa) şi acum asta. Eu doar nu te cum acest lucru sa întâmplat, în care computerul a funcţionat bine, de fapt, I restarted yeterday aceasta pentru că a fost rulează încet, şi-l rebooted bine. Singurul lucru care-mi pot gândi la El este nu are suficientă memorie pentru a rula? Pare a fi preluat de departe, dar am doar 200 MB la stânga pe un hard-disk 56GB.
Old Jan 21st 2008, 22:15
Noile state Group

După redoing Totul despre 3x .... verificare a cablurilor, verificarea cablu (mea iniţială a fost un Lil chafed, am primit un altul, tata a avut un plus de stabilire a în jur de o oră). Asa ca am deconectaţi tot şi toate, spune tatăl ia-o de jos va uita-te la ea maine seara, dar am să-mi iau monitor vechi, turnul, şi cablul de alimentare, mouse-ul si tastatura, si ghici ce! De sumbitch lucrat, aşa că mă întorc aici, în camera mea, şi conectaţi cablul de alimentare în spate, şi funcţionează. Iată de ciudat lucru deşi: mouse-ul meu a luat pentru totdeauna de a citi la calculator (e wireless, asa ca am avea un senzor care se conectează la calculator în sine, cu mouse-ul fiind detectate de senzor, dacă vă închideţi computerul în jos, trebuie să unpug şi replug în senzor / Receptor (ce vrei să-i spunem)) şi am închis-o jos şi a făcut-o din nou. Aşa că am luat în turn sa mutat la o altă priză, şi, bineînţeles, a concediat imediat, unpluged acesta şi replugged totul înapoi din nou, iar acum totul de lucrări (a avut o dracu 'de-un interval de timp havng computer detectare a tastaturii, care nu este wireless .. . ciudat). Aşa că după toate aceste probleme este totul reveni la normal. Deci ei de priză, stiu de ce, poate ca doar nu-l dau destul de suc de foc pentru a-l înapoi în sus sau nu.
Old Jan 21st 2008, 23:06
Grupul de donator

Aş fi dispus să parieze pe ATX putere conector este în libertate, şi prin mutarea lui în jurul jiggled-l înapoi în poziţie.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):