menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Napájanie Výtlačok

Reply

Thread Tools
Old 21 január 2008, 19:53
Nový člen skupiny

Default Napájanie Výtlačok

K tak môže ktokoľvek odpovedať mi to?

Jsem zavřel počítač nadol, t ocheck mojej tlačiarne, nebolo čítanie k počítaču. Tak jsem zavrel ju a kontrolovať evertything a chvíľu neskôr som sa ísť na to zase späť na .... nič. Tak som všetko odpojený a znova každý drôt, dokonca prepne na napájací kábel (bolo iritovaní niektoré), a to ešte neprišiel na reproduktory a tlačiareň bude, takže nie je zásuvky a Surge Protector. Každý, kto vedia, čo sa stalo? Čo môžem urobiť pre to spraví! friggin hovno! Prvá sestra kradne peniaze odo mňa právo z môjho stola (vlastne vízového Darčekové karty) a teď tohle. Já jednoducho nedostanú, ako sa to stalo, že počítač beží v poriadku, v skutočnosti som ho reštartovať yeterday pretože bol pomalý beh, a to restartoval pokuty. Jediná vec, nemôžem myslieť na to nemá dostatok pamäte pre beh? Zdá pritiahnutie za vlasy, ale doposial som mať len 200 MB vľavo na 56gb pevný disk.
Old 21 január 2008, 22:15
Nový člen skupiny

Po prestavbu všetko o 3x .... kontrolu drôtov, kontrola kábel (môj pôvodný bol lil iritovaní, mám inú, otec mal navyše jedno ktorým sa okolo). Tak jsem odpojiť všetko a všetkých, otec hovorí brať dole he'll pozrieť zajtra večer, tak som si môj starý monitor, veže a napájací kábel, myš a klávesnica, a hádejte co! V sumbitch opracované, tak som sa vrátiť sem do môjho izby, a zasunúť napájací kábel späť, a to funguje. Tu je divná vec, keď: My myši sa navždy prečítať na počítači (je bezdrôtové, takže som snímač, ktorý sa pripája k počítaču sám, s myšou je detekovaná čidlom, keď zavřel počítač nadol, musíte unpug a opätovne v Senzorové / prijímač (čokoľvek chcete volať, že)) a já jsem zavrel ju a urobil to znova. Tak jsem vzal veže sa presťahovali do inej zásuvky, a samozrejme vyhodil vpravo hore, unpluged a replugged všetko zase späť do súčasnosti a všetko funguje (bol nádherný čas havng na odhaľovanie počítačovej klávesnici, ktorá nie je bezdrôtové .. . divný). SO po všetkých tých starostí je všetko vráti do normálneho stavu. Takže jeho výstupe, neviem prečo, možno to prostě nedáva to dost šťavy na požiar je zálohovať, alebo nie.
Old 21 január 2008, 23:06
Darcu Skupina

Já bych ochotný sa staviť o ATX napájací konektor je voľný, a pohybuje sa okolo poskakoval späť na miesto.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.