![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
K tak môže ktokoľvek odpovedať mi to?
Jsem zavřel počítač nadol, t ocheck mojej tlačiarne, nebolo čítanie k počítaču. Tak jsem zavrel ju a kontrolovať evertything a chvíľu neskôr som sa ísť na to zase späť na .... nič. Tak som všetko odpojený a znova každý drôt, dokonca prepne na napájací kábel (bolo iritovaní niektoré), a to ešte neprišiel na reproduktory a tlačiareň bude, takže nie je zásuvky a Surge Protector. Každý, kto vedia, čo sa stalo? Čo môžem urobiť pre to spraví! friggin hovno! Prvá sestra kradne peniaze odo mňa právo z môjho stola (vlastne vízového Darčekové karty) a teď tohle. Já jednoducho nedostanú, ako sa to stalo, že počítač beží v poriadku, v skutočnosti som ho reštartovať yeterday pretože bol pomalý beh, a to restartoval pokuty. Jediná vec, nemôžem myslieť na to nemá dostatok pamäte pre beh? Zdá pritiahnutie za vlasy, ale doposial som mať len 200 MB vľavo na 56gb pevný disk. |
|
|
|||
|
|||
|
Po prestavbu všetko o 3x .... kontrolu drôtov, kontrola kábel (môj pôvodný bol lil iritovaní, mám inú, otec mal navyše jedno ktorým sa okolo). Tak jsem odpojiť všetko a všetkých, otec hovorí brať dole he'll pozrieť zajtra večer, tak som si môj starý monitor, veže a napájací kábel, myš a klávesnica, a hádejte co! V sumbitch opracované, tak som sa vrátiť sem do môjho izby, a zasunúť napájací kábel späť, a to funguje. Tu je divná vec, keď: My myši sa navždy prečítať na počítači (je bezdrôtové, takže som snímač, ktorý sa pripája k počítaču sám, s myšou je detekovaná čidlom, keď zavřel počítač nadol, musíte unpug a opätovne v Senzorové / prijímač (čokoľvek chcete volať, že)) a já jsem zavrel ju a urobil to znova. Tak jsem vzal veže sa presťahovali do inej zásuvky, a samozrejme vyhodil vpravo hore, unpluged a replugged všetko zase späť do súčasnosti a všetko funguje (bol nádherný čas havng na odhaľovanie počítačovej klávesnici, ktorá nie je bezdrôtové .. . divný). SO po všetkých tých starostí je všetko vráti do normálneho stavu. Takže jeho výstupe, neviem prečo, možno to prostě nedáva to dost šťavy na požiar je zálohovať, alebo nie.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Já bych ochotný sa staviť o ATX napájací konektor je voľný, a pohybuje sa okolo poskakoval späť na miesto.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|