мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Напајање Иссуе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2008, 19:53
Нови члан групе

Default Напајање Иссуе

К тако да свако може да одговори ми ово?

И мој рачунар затворити пруд мој т оцхецк принтер, није читање на рачунару. Па сам то затворити доле и проверите евертытхинг и мало касније идем да би се то врати на .... ништа. Тако сам прекинуте све и свакога рецоннецтед жица, чак и пребацили се моћ кабл (то је био неки цхафед) и она још увек неће доћи, говорници ће и штампача, тако да његова не утичнице и заштитник Сург. Свако зна шта се десило? Шта могу учинити да се то поправити! фриггин суцкс! Прве сестре СТЕАЛС новаца од мене мој деск право искључити (заправо Виса Гифт Цард) и сад ово. ЈА праведан донт 'добити како се то догађало, на рачунару је покренут у реду, у ствари, ЈА поново покретање то ыетердаы јер је спор покренут, и то поново подизање система фине. Једино што не могу мислити на што је она нема довољно меморије за покретање? Изгледа далеко преузета али имају само 200 МБ на левој 56ГБ хард диск.
Old 21. Мар 2008, 22:15
Нови члан групе

Default Напајање Иссуе

Након редоинг Све о 3кс .... провјером жица, проверавање кабл (моје оригиналне био лил цхафед, добио другу, тата је имао један помоћни полагање около). Па сам искључити све и сва, отац каже узми га доле он ће на то гледате сутра ноћ, и ја добити мој стари монитор, куле и власт кабл за миша и тастатуру, и гуесс ухат! Тхе сумбитцх радила, па сам се вратити овде у мојој соби, и прикључите кабл напајања у леђа, и то утврде. Ево уиерд ствар иако: Мој миш је заувек прочитати на рачунару (то радио, па имам сензор који повезује на рачунар себи, са мишем биће откривен сензора, ако затворити доле рачунар, морате да унпуг и реплуг у Сензор / рисивер (шта год желите назвати)) а ја то затворити доле и она се то поново. Зато сам узео кула преселио на другу утичницу, и наравно право испаљен горе, унплугед и то је све још у реплуггед поново и сада је све радове (имао пакао за време хавнг рачунар откривања тастатуре, који није радио .. . чудно). СО након свих тих проблема све се врати у нормално. Тако његов је утичницу, дунно зашто, можда је управо то не даје довољно енергије за ватру натраг горе или не.
Old 21. Мар 2008, 23:06
Донаторска Група

Default Напајање Иссуе

Хтео бити спремни кладити се АТКС конектор напајања је одушак, и креће се око јигглед га назад у положај.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Напајање реалны777 Цасес & Поуер Супплиес 10 20 фебруар 2008 15:02
Требам ли Нова Напајање? ЈиггыФлы Цасес & Поуер Супплиес 6 5 јануар 2008 22:13
Напајање царпиоус Цасес & Поуер Супплиес 2 1 јануар 2008 14:44
ЦПУ напајање. укмм ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 12 децембар 2007 07:25
Напајање К грахамгб Цасес & Поуер Супплиес 1 5 децембар 2007 01:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц