менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Харчування випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 січня 2008, 19:53
Нові члени групи

Default Харчування випуск

До так що кожен може відповісти мені це?

Я закрив комп'ютер вниз, T ocheck моєму принтері, не було читання на комп'ютері. Тому я закрив його і перевірити evertything і трохи згодом я йду, щоб включити його назад .... нічого. Так що я відключені всі і кожен підключений дріт, навіть погасив шнур живлення (він був дратувало деяких з них) і до цих пір не давай, колонки і принтер, тому його не розетки і Surg Protector. Хто-небудь знати, що сталося? Що я можу зробити, щоб це виправити! Friggin Sucks! Перші гроші сестрі краде у мене прямо з мого столу (насправді Visa Gift Card), а тепер це. Я просто не отримати, як це сталося, комп'ютер працює чудово, на самом деле я перезапустіть yeterday оскільки він працює повільно, і його перезавантаження штрафу. Єдине, що я можу згадати, він не має достатньо пам'яті для запуску? Здається далеко, але я приніс тільки 200 МБ, надісланих на 56GB жорстким диском.
Old 21 січня 2008, 22:15
Нові члени групи

Після переробки ВСЕ ПРО 3x .... перевірка дроти, перевірка шнура (мій оригінал Lil зношені, отримав іншу, батько мав одну додаткову прокладку навколо). Тому я відключити всі і все, батько говорить вважати, внизу він буде дивитися на нього завтра вночі, і я отримаю свій старий монітор, вежі, а шнур живлення, миша і клавіатуру, і вгадайте ЩО! Sumbitch працював, так що я повернутися сюди, щоб мою кімнату, і підключіть шнур живлення назад, і вона працює. От дивна річ, хоча: Моя миша взяли назавжди читати на комп'ютері (це бездротові, так що в мене є датчик, який підключається до комп'ютера, за допомогою миші бути виявлені за допомогою датчика, якщо ви закрили комп'ютер вниз, ви повинні unpug підключений знову, і в датчику / приймач (як завгодно назвати)), і я закрив його і він зробив це знову. Тому я взяв вежу переїхав до іншої розетки, і, звичайно, звільнили, аж, unpluged Replugged його, і всі в систему знову, і тепер все працює (було пекло havng час виявлення комп'ютером клавіатура, яка не є бездротовим .. . дивно). Таким чином, після всіх тих неприємностей, все повертається в нормальне русло. Таким чином, її вихід, знаю чому, може бути, вона просто не дають їй достатні соку вогонь його назад чи ні.
Old 21 січня 2008, 23:06
Донор групи

Я готовий посперечатися, роз'єм ATX Power є вільним, а також перемістити в інше місце jiggled його назад на місце.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.