![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| До так що кожен може відповісти мені це? Я закрив комп'ютер вниз, T ocheck моєму принтері, не було читання на комп'ютері. Тому я закрив його і перевірити evertything і трохи згодом я йду, щоб включити його назад .... нічого. Так що я відключені всі і кожен підключений дріт, навіть погасив шнур живлення (він був дратувало деяких з них) і до цих пір не давай, колонки і принтер, тому його не розетки і Surg Protector. Хто-небудь знати, що сталося? Що я можу зробити, щоб це виправити! Friggin Sucks! Перші гроші сестрі краде у мене прямо з мого столу (насправді Visa Gift Card), а тепер це. Я просто не отримати, як це сталося, комп'ютер працює чудово, на самом деле я перезапустіть yeterday оскільки він працює повільно, і його перезавантаження штрафу. Єдине, що я можу згадати, він не має достатньо пам'яті для запуску? Здається далеко, але я приніс тільки 200 МБ, надісланих на 56GB жорстким диском. |
|
| |||
| |||
| Після переробки ВСЕ ПРО 3x .... перевірка дроти, перевірка шнура (мій оригінал Lil зношені, отримав іншу, батько мав одну додаткову прокладку навколо). Тому я відключити всі і все, батько говорить вважати, внизу він буде дивитися на нього завтра вночі, і я отримаю свій старий монітор, вежі, а шнур живлення, миша і клавіатуру, і вгадайте ЩО! Sumbitch працював, так що я повернутися сюди, щоб мою кімнату, і підключіть шнур живлення назад, і вона працює. От дивна річ, хоча: Моя миша взяли назавжди читати на комп'ютері (це бездротові, так що в мене є датчик, який підключається до комп'ютера, за допомогою миші бути виявлені за допомогою датчика, якщо ви закрили комп'ютер вниз, ви повинні unpug підключений знову, і в датчику / приймач (як завгодно назвати)), і я закрив його і він зробив це знову. Тому я взяв вежу переїхав до іншої розетки, і, звичайно, звільнили, аж, unpluged Replugged його, і всі в систему знову, і тепер все працює (було пекло havng час виявлення комп'ютером клавіатура, яка не є бездротовим .. . дивно). Таким чином, після всіх тих неприємностей, все повертається в нормальне русло. Таким чином, її вихід, знаю чому, може бути, вона просто не дають їй достатні соку вогонь його назад чи ні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я готовий посперечатися, роз'єм ATX Power є вільним, а також перемістити в інше місце jiggled його назад на місце.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|