![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Помогни ми, моля. Моят Asus EN9600GT чисто нова карта има проблеми, да действат, и след четенето на изискванията (след става ядосан колко трудно подробните системни изисквания са да се намери в интернет), намерих нещо ново за изискванията, на които се казва: -А минималните 400W система захранване (12V с текущия рейтинг на 26а) 12V Текущ рейтинг най 26а? Какво? Проверка на кутията за новата ми ANTEC Neopower 650W, той казва: 12 V1 = 19а 12 V2 = 19а 12 V3 = 19а Аз не представа какво означава това, но не го казвам, че моето захранване, въпреки факта, че той идва с PCI-E конектор за графични карти, не може да поддържа тази карта? Смятам, че е абсолютно нелепо, тъй като всички карти, аз открих, че изискват от своите собствени източници на енергия е необходимо най-малко 26а, както добре! Какво да правя? Трябва ли да понижи си карта, докато не може да поддържа една? Близката намерих беше 8600gt, която не изисква заместник захранване. Аз не съм бил в състояние да намери 650W захранване с 26а на клиентите на по-12V ток. |
|
| |||
| |||
| Сигурен ли си, че тя трябва да е 650W? То може да бъде повече / по-вата, но би могло да има 26а рейтинг.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е добре. Но в бъдеще да не купуват няколко железопътни PSUs нито нищо от ANTEC но Earthwatts.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multi-железопътния Енергоснабдяване? >.>: (Какво? Аз съм Newbie на това .. и Кълна Четох доста reccomendations, които ме доведоха до ANTEC но ... Предполагам, че са били погрешно .. Глобата за какво? Моята карта Определено не работи, ще 8600gt работа? И Earthwatts е по-добре? Това е твърде късно, аз вече купи ANTEC Neopower 650W едно: ( |
|
| |||
| |||
| За съжаление, аз тълкувам погрешно първоначалния пост: помислих, че е работа, но ти беше притеснен. А 9600GT трябва да се оправи по 19а. Тя не взема 26Ax12V = 312W на властта. При зареждане отнема по 200W. Имате дефектни PSU или повредена карта. Една 8600GT би било изключително нанадолен, да се съсредоточат върху текущите си карта работи. Ти казваш, че не работят, но не се разработят: какво точно се случва? Дали тя няма да се появи на видео? Има ли катастрофата при играят игри? Има ли го рестартирате? Това ново изграждане? Имате ли на борда на видео, което работи? Прочетете захранване точка тук за обяснение на захранвания и техните атрибути.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои са 115 и 320 Зад Захранване? | boywash12 | Случаи & Power Доставки | 10 | 27 Юли 2009 23:53 |
| Имате ли нужда от нова Захранване? | JiggyFly | Случаи & Power Доставки | 6 | 5-и парламентарен Jan 2008 22:13 |
| Захранване | carpious | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-во Jan 2008 14:44 |
| Захранване Q | grahamgb | Случаи & Power Доставки | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:14 |
| Нови Захранване | Varg | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 7 Ноем 2007 14:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |