![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Βοήθησέ με σε παρακαλώ. My Asus EN9600GT ολοκαίνουρια κάρτα έχουν προβλήματα λειτουργίας και μετά την ανάγνωση των απαιτήσεων (μετά την έναρξη της τσαντισμένος κατά πόσο σκληρά λεπτομερείς απαιτήσεις συστήματος είναι να βρει στο διαδίκτυο), βρήκα κάτι νέο για τις απαιτήσεις που αναφέρει: -Ένα ελάχιστο σύστημα παροχής ισχύος 400W (12V με τωρινή βαθμολογία των 26Α) Η τρέχουσα εκτίμηση 12V σε 26A; Τι; Ο έλεγχος του πλαισίου που προβλέπεται για τη νέα μου Neopower Antec 650W, που λέει: 12 V1 = 19A 12 V2 = 19A 12 V3 = 19A Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό, αλλά θα πω ότι μου τροφοδοτικό, παρά το γεγονός ότι έρχεται με ένα PCI-E υποδοχή για κάρτα γραφικών, δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτή την κάρτα; Βρίσκω απολύτως γελοίο, όπως όλες οι κάρτες που έχω διαπιστώσει ότι απαιτούν τη δική τους πηγή ενέργειας πρέπει τουλάχιστον 26Α όπως καλά! Τι να κάνω; Είμαι υποβαθμίσουν την κάρτα μου μέχρι να μπορεί να υποστηρίξει ένα; Κοντινότερα Βρήκα αυτή την 8600gt, που δεν απαιτεί μια εναλλακτική τροφοδοσία. Δεν έχω τη δυνατότητα να βρείτε ένα τροφοδοτικό 650W με 26Α βαθμολογία σε τρέχουσες 12v. |
|
| |||
| |||
| Είστε βέβαιοι ότι θα πρέπει να 650W; Θα μπορούσε να είναι περισσότερο / λιγότερο βατ αλλά θα μπορούσε να έχει 26A βαθμολογία.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι ωραία. Αλλά στο μέλλον δεν αγοράζουν πολλών σιδηροδρομικών PSUs δεν Antec αλλά τίποτα από Earthwatts.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multi-σιδηροδρομικών Τροφοδοτικά; >.>: (Τι; Είμαι newbie στο παρόν .. Ορκίζομαι και διάβασα πολλά reccomendations που με οδήγησαν στο να Antec αλλά ... Μάλλον ήταν λάθος .. Πρόστιμο για τι; Η κάρτα σίγουρα δεν λειτουργεί, θα το 8600gt εργασία; Και Earthwatts είναι καλύτερα; Είναι πολύ αργά έχω ήδη αγοράσει το Antec Neopower 650W ένα: ( |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε, i εσφαλμενώς μετά την αρχική σας: Νόμιζα ότι ήταν εργάσιμη αλλά σας ανησυχούν. Μια 9600GT θα πρέπει να είναι πρόστιμο στην 19A. Δεν λαμβάνει 26Ax12V = 312W της εξουσίας. Στο φορτίο λαμβάνει υπό 200W. Έχετε ένα ελαττωματικό PSU ή ελαττωματικού κάρτα. Μια 8600GT θα ήταν μια ακραία υποβαθμίσουν, να επικεντρωθεί στην σημερινή σας κάρτα εργασίας. Λέτε ότι δεν λειτουργεί, αλλά δεν μπορείτε να επεξεργαστεί: τι ακριβώς συμβαίνει; Δεν δείτε το βίντεο; Μήπως πλακώνω παιχνίδια; Μήπως επανεκκίνηση; Είναι αυτή μια νέα κατασκευή; Έχετε εποχουμένως βίντεο που λειτουργεί; Διαβάστε το τροφοδοτικό τμήμα εδώ μια εξήγηση για το ηλεκτρικό ρεύμα και τις ιδιότητές τους.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι τα 115 και 320 Πίσω από το τροφοδοτικό; | boywash12 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 27 Ιουλ 2009 23:53 |
| Χρειάζομαι ένα νέο Power Supply; | JiggyFly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 5 Jan 2008 22:13 |
| Τροφοδοτικό | carpious | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 1η Ιαν. 2008 14:44 |
| Τροφοδοτικά Q | grahamgb | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 5 Δεκ. 2007 01:14 |
| Νέα Power Supply | Varg | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 7 Νοε 2007 14:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |