![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ugoditi pomoć mene vanjska strana. Moj Asus EN9600GT potpuno novu karticu imaju problema s prikazivanjem, a nakon čitanja zahtjeva (poslije postaje ljut off at how hard detaljne zahtjeve sustava se naći na internetu), otkrio sam nešto novo na zahtjeve koji kaže: -A minimum 400W sustav napajanja (s 12V trenutni rejting 26A) 12V Sadašnji bodovi na 26A? Što? Označavanjem okvira za moj novi Antec Neopower 650W, on kaže: 12 V1 = 19A 12 V2 = 19A 12 V3 = 19A Imam nijedan nit misli što to znači, ali reći da je to moje napajanje, unatoč činjenici da dolazi s PCI-E konektor za grafičke kartice, ne podržava tu karticu? Ja ga pronaći apsolutno smiješan, kao i sve kartice nađoh da zahtijevaju vlastiti izvor napajanja trebati barem 26A i Vi! Šta da radim? Da li snižavati do moje kartice ne mogu podržati jedan? Najbliže sam bio 8600gt, koji ne zahtijeva alternativni izvor napajanja. Nisam bila u mogućnosti pronaći 650W napajanje sa rating 26A na 12V struja. |
|
| |||
| |||
| Jeste li sigurni da je 650W? Moglo bi biti više / manje vati, ali može imati 26A rating.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je u redu. Ali, u budućnosti ne kupi multi-rail PSUs, niti išta iz Antec ali Earthwatts.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multi-rail Power Supplies? >.>: (Šta? Ja sam newbie u ovo .. a ja sam zakleti puno čitati PREPORUKE koja je dovela me do Antec ali ... mislim da su krivu .. Fino za što? Moja kartica definitivno ne rade, hoće li 8600gt radi? A Earthwatts je bolje? To je prekasno sam već kupio Antec Neopower 650W jedan: ( |
|
| |||
| |||
| Žao mi je, pogrešno pročitati vaš izvorni post: mislio to je bio radni, ali ste bili zabrinuti. A 9600GT bi trebao biti u redu na 19A. Ona ne preuzima 26Ax12V = 312W moći. Na pod opterećenjem potrebno 200W. Imate PSU neispravnih ili manjkavih kartice. An 8600GT bi ekstremnim nizbrdica, usredotočiti na dobivanje vaš trenutni kartica radi. Ti kažeš da ne radi, ali ne razra: upravo ono što se događa? Da li to neće prikazivati video? Da li to sudar na igranje igrica? Da li ga ponovno pokrenuti? Je li ovo novi graditi? Imate li onboard video koji radi? Pročitajte napajanje sekcija ovdje za objašnjenje power supplies i njihovih atributa.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje su 115 i 320 Iza Napajanje? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. srpnja 2009 23:53 |
| Trebam li Nova Napajanje? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. siječanj 2008 22:13 |
| Napajanje | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1. siječanj 2008 14:44 |
| Napajanje Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5. prosinac 2007 01:14 |
| Novi Napajanje | Varg | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 7. studeni 2007 14:30 |
| Thread Tools | |
| |