![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Segíts kérlek. My Asus EN9600GT vadonatúj kártya van problémád fut, és elolvasása után a követelményeknek (miután dühös lett, hogy milyen kemény rendszer részletes követelményeket, hogy az internet), találtam valami újat a követelményeket, amelyek szerint: -A rendszer minimális 400W Tápegység (12V a jelenlegi osztályzat a 26A) 12V áramterhelhetőség a 26A? Mit? Átnéztem a dobozban egy új Antec Neopower 650W, azt mondja: 12 V1 = 19A 12 V2 = 19A 12 V3 = 19A I have no clue, hogy ez mit jelent, de azt mondják, hogy a tápegység, annak ellenére, hogy jön a PCI-E csatlakozó a grafikus kártya nem támogatja ezt a kártyát? Úgy, hogy teljesen nevetséges, mint az összes kártya már megállapította, hogy előírják saját áramforrás szükséges legalább 26A is! Mit tegyek? Do I downgrade my kártyát, amíg nem tudja támogatni egy? Közelpont Megtaláltam a 8600gt, ami nem igényel póttagjának tápegység. Még nem sikerült megtalálni a 650W tápegység a 26A értékelése a jelenlegi 12v. |
|
| |||
| |||
| Biztos benne, hogy meg kell 650W? Meg lehetne több / kevesebb watt, de lehetett volna 26A értékelése.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez jó. De a jövőben nem vásárolják többszintű vasúti PSUs semmit sem Antec de Earthwatts.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multi-vasúti Tápegységek? >.>: (Mi van? Én egy newbie ebben .. és esküszöm, sokat olvas reccomendations vezető engem Antec de ... Azt hiszem, rossz volt .. Finom mi? Saját kártya véglegesen nem működik majd a 8600gt munkát? És Earthwatts a jobb? Ez túl késő már megvásárolta a Neopower Antec 650W egyik: ( |
|
| |||
| |||
| Sajnos, rosszul olvas be az eredeti post: úgy gondolta, hogy ez működik, de akkor is aggódom. A 9600GT kell bírságot a 19A. Nem veszi 26Ax12V = 312W teljesítmény. A terhelés alatt 200W vesz. Van egy hibás tápegység, vagy a hibás kártyát. A 8600GT lenne a szélsőséges leértékelése, tekintettel a szerzés a jelenlegi kártya működik. Azt mondja, ez nem működik, de nem bonyolult: mi történik pontosan? Van nem mutatnak videót? Van karambol a játék? Van restart? Ez egy új építésű? Van fedélzeti videó, ami működik? Olvassa el a tápegység szakasz itt a magyarázata tápegységek és attribútumokat.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |