kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Tápegység követelményei EN9600GT ... Mit?

Reply

Téma eszközök
Old November 16, 2008, 21:49
Új tag Csoport

Segíts kérlek. My Asus EN9600GT vadonatúj kártya van problémád fut, és elolvasása után a követelményeknek (miután dühös lett, hogy milyen kemény rendszer részletes követelményeket, hogy az internet), találtam valami újat a követelményeket, amelyek szerint:

-A rendszer minimális 400W Tápegység (12V a jelenlegi osztályzat a 26A)

12V áramterhelhetőség a 26A? Mit?

Átnéztem a dobozban egy új Antec Neopower 650W, azt mondja:

12 V1 = 19A
12 V2 = 19A
12 V3 = 19A

I have no clue, hogy ez mit jelent, de azt mondják, hogy a tápegység, annak ellenére, hogy jön a PCI-E csatlakozó a grafikus kártya nem támogatja ezt a kártyát? Úgy, hogy teljesen nevetséges, mint az összes kártya már megállapította, hogy előírják saját áramforrás szükséges legalább 26A is!

Mit tegyek? Do I downgrade my kártyát, amíg nem tudja támogatni egy? Közelpont Megtaláltam a 8600gt, ami nem igényel póttagjának tápegység.

Még nem sikerült megtalálni a 650W tápegység a 26A értékelése a jelenlegi 12v.
Old November 16, 2008, 22:11
Donor Group

Biztos benne, hogy meg kell 650W? Meg lehetne több / kevesebb watt, de lehetett volna 26A értékelése.
Old November 16, 2008, 22:15
Donor Group

Ez jó. De a jövőben nem vásárolják többszintű vasúti PSUs semmit sem Antec de Earthwatts.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old November 16, 2008, 22:32
Új tag Csoport

Multi-vasúti Tápegységek?

>.>: (Mi van? Én egy newbie ebben .. és esküszöm, sokat olvas reccomendations vezető engem Antec de ... Azt hiszem, rossz volt ..

Finom mi? Saját kártya véglegesen nem működik majd a 8600gt munkát?

És Earthwatts a jobb? Ez túl késő már megvásárolta a Neopower Antec 650W egyik: (
Old November 17, 2008, 00:38
Donor Group

Sajnos, rosszul olvas be az eredeti post: úgy gondolta, hogy ez működik, de akkor is aggódom. A 9600GT kell bírságot a 19A. Nem veszi 26Ax12V = 312W teljesítmény. A terhelés alatt 200W vesz.

Van egy hibás tápegység, vagy a hibás kártyát. A 8600GT lenne a szélsőséges leértékelése, tekintettel a szerzés a jelenlegi kártya működik. Azt mondja, ez nem működik, de nem bonyolult: mi történik pontosan? Van nem mutatnak videót? Van karambol a játék? Van restart? Ez egy új építésű? Van fedélzeti videó, ami működik?

Olvassa el a tápegység szakasz itt a magyarázata tápegységek és attribútumokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.