![]() |
|
| |||
| |||
| תעזור לי בבקשה. אזור ASUS EN9600GT כרטיס חדש נתקל בבעיות לרוץ, ולאחר קריאת הדרישות (אחרי הפיכתו עצבני לעבר כמה קשה מפורט על דרישות המערכת הן למצוא באינטרנט), גיליתי משהו חדש על דרישות שאומר: מינימום-400W מערכת החשמל (12V עם דרוג של 26A) דירוג 12V ב 26A? מה? סימון התיבה החדשה שלי Neopower ANTEC 650W, הוא אומר: +12 V1 = 19A 12 v2 = 19A 12 v3 = 19A אין לי מושג מה זה אומר, אבל האם זה אומר שיש לי את החשמל, על אף העובדה שהוא בא עם PCI-E מחבר עבור כרטיס המסך, לא יכול לתמוך הכרטיס? אני מוצא את זה מגוחך לחלוטין, כמו כל הקלפים מצאתי שדורשים משלהם מקור הכוח צריך לפחות 26A גם כן! מה עלי לעשות? האם להוריד בדרגה את הכרטיס שלי עד שאני יכול לתמוך אחד? קרוב שמצאתי היה 8600gt, שאינה מחייבת חלופי החשמל. אני עדיין לא הצלחתי למצוא החשמל 650W עם 26A ב 12v הדירוג הנוכחי. |
|
| |||
| |||
| האם אתה בטוח שזה צריך להיות 650W? זה יכול להיות יותר / פחות וואט אך יכלה 26A דירוג.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה בסדר. אבל בעתיד לא לקנות מרובה רכבת PSUs ולא כלום מ ANTEC אבל Earthwatts.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ריבוי רכבת ספקי כוח? >.>: (מה? אני Newbie בזה .. ואני נשבע אני קורא הרבה reccomendations שהוביל אותי ANTEC ... אבל אני מניח שהם לא בסדר .. בסדר בשביל מה? הכרטיס שלי הוא בהחלט לא עובד, האם 8600gt עובד? ו Earthwatts הוא טוב יותר? זה מאוחר מדי אני כבר קניתי את Neopower ANTEC 650W אחת: ( |
|
| |||
| |||
| מצטער, אני misread את ההודעה המקורית: חשבתי שזה עובד אבל אתה היית מודאג. א '9600GT אמור להיות בסדר על 19A. הוא אינו לוקח 26Ax12V = כוח 312W. בשעה לטעון לוקח תחת 200W. יש לך PSU פגומים או כרטיס פגום. של 8600GT היה להיות קיצוני להוריד בדרגה, להתמקד מקבל את כרטיס האשראי שלך עובד. אתה אומר את זה לא עובד, אבל אתה לא לפרט: מה בדיוק קורה? האם זה לא להראות וידאו? האם יש התנגשות עם משחקים? האם הוא מחדש? האם זה חדש לבנות? האם יש לך onboard וידאו כי עובד? קרא את הסעיף החשמל כאן עבור הסבר של ספקי כוח ואת התכונות שלהם.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה הם 115 ו 320 מאחורי החשמל? | boywash12 | מקרים & ספקי כוח | 10 | -27 יולי 2009 23:53 |
| האם אני צריך חדש החשמל? | JiggyFly | מקרים & ספקי כוח | 6 | ה -5 בחודש ינואר 2008 22:13 |
| החשמל | carpious | מקרים & ספקי כוח | 2 | ב -1 ינואר 2008 14:44 |
| החשמל ותשובות | grahamgb | מקרים & ספקי כוח | 1 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:14 |
| חדש החשמל | Varg | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 7 נובמבר 2007 14:30 |
| שרשרת כלים | |
| |