mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Maitinimo Reikalavimai EN9600GT ... Ką?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 16, 2008, 21:49
Naujas Narys

Help me out please. Mano Asus EN9600GT naują kortelę problemų veikia, ir po svarstymo reikalavimai (tapus pissed off, kaip sunku išsamiai sistemos reikalavimai rasti internete), radau kažką nauja apie reikalavimus, kurie sako:

-Minimalus sistemos 400W Power Supply (su 12V Aktualus įvertinimas ir 26a)

12V Dabartinis reitingas ne 26A? Ką?

Pažymėkite langelį mano naujas Antec Neopower 650W, jis sako:

12 V1 = 19A
12 V2 = 19A
12 V3 = 19A

Aš ne clue, ką tai reiškia, bet ji sako, kad mano elektros energijos tiekimą, nepaisant to, kad ji ateina su PCI-E jungtis, skirta vaizdo plokštė, negali remti šią kortelę? Man tai visiškai juokingi, nes visi korteles suradau, kad reikia savo maitinimo šaltinio reikia bent 26A taip pat!

Ką man daryti? Aš downgrade mano kortele iki galiu paremti vieną? Arčiausiai radau buvo 8600GT, kuri nereikalauja alternatyvių energijos tiekimo.

Aš negalėjo rasti 650W maitinimo 26A reitingą 12V srovę.
Old Lapkritis 16, 2008, 22:11
Donorų grupės

Ar tikrai reikia 650W? Tai galėtų būti daugiau / mažiau vatų, bet gali turėti 26A įvertinimas.
Old Lapkritis 16, 2008, 22:15
Donorų grupės

It's fine. Tačiau ateityje neperka kelių geležinkelio PSUs nei ką nors iš Antec bet Earthwatts.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Lapkritis 16, 2008, 22:32
Naujas Narys

Multi-geležinkelio Power Supplies?

>.>: (Ką? Aš ne tai .. naujokas, ir aš prisiekiu aš perskaičiau apie reccomendations kad atvedė mane Antec, bet daug ... Manau, jie buvo klaidingai ..

Bauda už ką? Mano kortelė tikrai nėra darbo, bus 8600GT darbą?

Ir Earthwatts yra geriau? Per vėlu aš jau nusipirkau Antec Neopower 650W viena: (
Old Lapkritis 17, 2008, 00:38
Donorų grupės

Atsiprašau, aš neteisingai jūsų originalus paštu: maniau jis buvo darbo, bet jums buvo neramu. 9600GT turėtų būti bauda 19A. Ji neatsižvelgia 26Ax12V = 312W galios. Tuo ji priima pagal apkrova 200W.

Jūs PSU trūkumais ar su defektais kortelė. 8600GT būtų Extreme smukimą, sutelkti dėmesį į savo dabartinę kortelę gauti darbo. Jums sako, kad nėra darbo, bet jūs neturite parengti: Kas tiksliai vyksta? Ar tai nerodo vaizdo? Ar po avarijos žaidimai? Ar reikia naujo? Tai nauja kurti? Ar turite onboard video, kad veikia?

Skaityti maitinimo skyriuje čia dėl elektros energijos tiekimo ir jų atributų paaiškinimas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.