![]() |
|
| |||
| |||
| Help me out please. Mans Asus EN9600GT pavisam jaunu karti ir problēmas rādīt un pēc iepazīšanās prasības (pēc tam kļūst pissed off, cik grūti detalizētāku sistēmu prasībām ir atrast internetā), es atklāju kaut ko jaunu par prasībām, kas saka: -Minimālā 400W sistēma barošanas avots (ar 12V pašreizējais vērtējums of 26A) 12V brīža reitings at 26A? Kas? Pārbaudes lodziņu my new Antec Neopower 650W, tas saka: 12 V1 = 19A 12 V2 = 19A 12 V3 = 19A Man nav ne jausmas, ko tas nozīmē, bet ir teikts, ka mana elektroapgādi, neskatoties uz to, ka tas nāk ar PCI-E savienotājs grafikas karti, nevar atbalstīt šo karti? Man ir pilnīgi smieklīgi, jo visas kartiņas man ir konstatēts, ka pieprasa no saviem enerģijas avots ir nepieciešami vismaz 26A, kā arī! Ko man darīt? Man pazemināt manu karti līdz es nevaru atbalstīt one? Tuvākais Es atklāju bija 8600GT, kas neprasa alternatīvu elektroenerģijas piegādi. Es neesmu spējis atrast 650W barošanas ar 26A kredītreitingu 12v strāvu. |
|
| |||
| |||
| Vai esat pārliecināts, ka tas ir 650W? Tā varētu būt vairāk / mazāk vati, bet varētu 26A reitingu.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's fine. Bet nākotnē nepērk multi-rail PSUs ne kaut ko no Antec bet Earthwatts.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multi-rail Power Supplies? >.>: (Ko? Es esmu newbie šajā .. un es zvēru es izlasīju daudz reccomendations, kas lika man Antec bet ... es domāju, tie ir nepareizi .. Sods par ko? Mana karte noteikti nav darba, būs 8600GT darbu? Un Earthwatts ir labāks? Tas ir par vēlu, es jau nopircis Antec Neopower 650W vienu: ( |
|
| |||
| |||
| Atvainojiet, es nepareizi izlasīt savu sākotnējo post: domāju, ka tas darbojas, bet jums bija noraizējies. 9600GT jābūt naudas sodu par 19A. Tajā nav ņemta 26Ax12V = 312W jaudas. Slodzes tā pieņem saskaņā ar 200W. Jums ir bojāta PSU vai bojātu karti. 8600GT būtu ārkārtīgi pazemināt, uzsvars uz iegūt jūsu pašreizējo karti strādā. Jūs sakāt, tas nav darbs, bet jums nav jāizstrādā: kas īsti notiek? Vai tas nerāda video? Vai tas crash uz spēlēm? Tas restart? Tas ir jaunu objektu būvniecību? Vai jums ir uz kuģa, video, kas darbojas? Lasīt barošanas sadaļā šeit par paskaidrojumu par elektroapgādes un to īpašības.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |