![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Pomóż mi się należy. Mój Asus EN9600GT marki nowe karty problemy uruchomiony, a po przeczytaniu wymagań (po uzyskaniu pissed off jak ciężko szczegółowe wymagania systemowe są do znalezienia w internecie), znalazłem coś nowego w sprawie wymagań, które mówi: A minimum 400W system zasilania (12V z obecnego ratingu 26A) Aktualna ocena 12V na 26A? Co? Zaznaczając pole wyboru mojego nowego Neopower Antec 650W, to mówi: +12 V1 = 19A +12 V2 = 19A +12 V3 = 19A Nie mam pojęcia, co to znaczy, ale nie powiem, że mój zasilacz, pomimo faktu, że pochodzi ono z złącza PCI-E dla kart graficznych, nie może obsługiwać tę kartę? Uważam za całkowicie niedorzeczne, jak wszystkie karty i ustaliliśmy, że wymagają własne źródła zasilania potrzeba co najmniej 26A oraz! Co mam zrobić? Czy moja karta downgrade do wsparcia mogę wybrać? Najbliższy Znalazłem to 8600gt, który nie wymaga alternatywnego zasilania. I nie były w stanie znaleźć 650W zasilacz z 26A na 12V ocena bieżących. |
|
| |||
| |||
| Czy jesteś pewien, że to musi być 650W? To może być więcej / mniej wat, ale może mieć 26A ratingu.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's fine. Ale w przyszłości nie kupować wielu kolejowych PSUs ani nic z Antec ale Earthwatts.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multi-rail Power Supplies? >.>: (Co? Jestem newbie na tym .. i przysięgam czytałem dużo reccomendations, które doprowadziły mnie do Antec ale ... Chyba byli źle .. Grzywny za co? Moja karta nie działa z pewnością, będzie 8600gt pracy? A Earthwatts jest lepsze? It's too late I już kupił Neopower Antec 650W jeden: ( |
|
| |||
| |||
| Sorry, I misread oryginalny post: myśli to działa, ale byli martwi. A 9600GT należy grzywny 19A. Nie podejmuje 26Ax12V = 312W mocy. Na to bierze pod obciążeniem 200W. Masz PSU uszkodzone lub wadliwe karty. W 8600GT byłoby skrajnym downgrade, zaczyna skupiać się na aktualnej karty pracy. Mówisz, że to nie działa, ale nie opracowuje: co dokładnie się dzieje? Czy to nie pokazywać wideo? Czy po awarii gier? Czy restart? Czy to nowy budować? Czy masz na pokładzie wideo działa? Przeczytaj sekcję zasilania tu o wyjaśnienie źródeł energii i ich atrybutów.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |