![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Угодити помоћ мене вањска страна. Мој Асус ЕН9600ГТ потпуно нову картицу имају проблема са приказивањем, а након читања захтева (послије постаје љут офф ат хоу хард детаљне захтеве система се наћи на интернету), открио сам нешто ново на захтеве који каже: -А минимум 400У систем напајања (са 12В тренутни рејтинг 26А) 12В Садашњи бодови на 26А? Шта? Означавањем оквира за мој нови Антец Неопоуер 650У, он каже: 12 В1 = 19А 12 в2 = 19А 12 В3 = 19А Имам ниједан нит мисли шта то значи, али рећи да је то моје напајање, упркос чињеници да долази са ПЦИ-Е конектор за графичке картице, не подржава ту картицу? Ја га пронаћи апсолутно смешан, као и све картице нађе да захтевају сопствени извор напајања требати барем 26А и Ви! Шта да радим? Да ли снижавати до моје картице не могу подржати један? Најближе сам био 8600гт, који не захтева алтернативни извор напајања. Нисам била у могућности пронаћи 650У напајање са ратинг 26А на 12В струја. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли сигурни да је 650У? Могло би бити више / мање вати, али може да има 26А ратинг.
__________________ ХИ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је у реду. Али, у будућности не купи мулти-раил ПСУс, нити било што из Антец али Еартхуаттс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Мулти-раил Поуер Супплиес? >.>: (Шта? Ја сам неубие у ово .. а ја сам заклети пуно читати ПРЕПОРУКЕ која је довела ме до Антец али ... мислим да су криву .. Фино за шта? Моја картица дефинитивно не раде, хоће ли 8600гт ради? А Еартхуаттс је боље? То је прекасно сам већ купио Антец Неопоуер 650У један: ( |
|
| |||
| |||
| Жао ми је, погрешно прочитати ваш изворни пост: мислио то је био радни, али сте били забринути. А 9600ГТ би требао бити у реду на 19А. Она не преузима 26Акс12В = 312У моћи. На под оптерећењем потребно 200У. Имате псу неисправних или мањкавих картице. Ан 8600ГТ би екстремним низбрдици, усредсредити на добијање Ваш тренутни картица ради. Ти кажеш да не ради, али не разра: управо оно што се дешава? Да ли то неће приказивати видео? Да ли то судар на играње игрица? Да ли га поново покренути? Да ли је ово нови градити? Имате ли онбоард видео који ради? Прочитајте напајање секција овде за објашњење поуер супплиес и њихових атрибута.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |