![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Bana lütfen yardımcı olun. Benim Asus EN9600GT yeni kart sorunları çalışan ve yaşıyordur (sonra şartları okuduktan sonra ne kadar zor ayrıntılı sistem gereksinimleri at sinirli olma internet üzerinden bulmak için) var, ben şartları konusunda yeni bir şey yazan bulundu:
-En az 400W sistem güç kaynağı 26A ve 12V Güncel Beğeni Oranı () ile 26A at 12V Güncel degerlendirmesi? Ne? Yeni antec Neopower 650W için kutunun seçilmesi, bu diyor ki: 12 V1 = 19a 12 V2 = 19a 12 V3 = 19a Hiç bir ipucu var ne demek ama benim güç kaynağı, bir PCI ile gelen gerçek bir grafik kartı E konektörü rağmen bu kartın destek anlamına geliyor? Ben bu güç ihtiyacı en az 26A de kendi kaynak gerektiren tüm kartlar bulduğunuzda bunu kesinlikle saçma bulmak! Ne yapmalıyım? Bir destekleyebilir kadar mı ben bozmak benim kart? Ben 8600gt olan alternatif bir güç kaynağı gerektirmeyen öğrendim Yakın. Ben bir 12v geçerli bir 26A derecelendirmesi bir 650W güç kaynağı bulmak mümkün değil. |
|
|
|||
|
|||
|
Bunu 650W olmalı emin misiniz? Bu olabilir daha / daha az watt ancak 26A degerlendirmesi olabilir.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu sorun yoktu. Ama ileride çok satın yoktur demiryolu PSUs ne antec ama Earthwatts birşey.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Çok demiryolu Güç Kaynakları?
>.>: (Ne? Bu .. bir yeni yaşıyorum ve Ben antec ama bana yol reccomendations bir çok okumak yemin ederim ... sanırım .. yanlış olduğunu tahmin Güzel ne için? Benim kartı kesinlikle çalışmıyorsa, bu 8600gt çalışır? Ve Earthwatts daha iyi? Bu çok geç zaten antec Neopower 650W bir satın's: ( |
|
|
|||
|
|||
|
Üzgünüm, orijinal sonrası yanlış yorumlamak: Bu çalışma olduğunu düşündüm ama endişe vardı. Bir 9600GT iyi 19a olmalıdır. Take it doesn't 26Ax12V = 312W güç. Yüklemek için bu 200W altına alır.
Sen bir hatalı PSU veya hatalı kartı. Bir 8600GT aşırı bozmak, geçerli kartın çalışma elde odaklanmak olacaktır. Bunu çalışmıyor ancak ayrıntı vermiyoruz: ne olur diyor? Değil Video gösterir mi? Oyun üzerine bir kaza mı? Yeniden başlatın mı? Bu, yeni bir yapı var mı? Teknede bir görüntü var mı bu işler? Güç kaynağı bölümü okuyun burada güç kaynakları ve özniteliklerinin açıklama için.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
|