![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Допоможи мені, будь ласка. Мій Asus EN9600GT нові карти мають проблеми з запуском і після читання вимог (після того, розлючений покинути, як жорсткий докладні системні вимоги, щоб знайти в Інтернеті), я знайшов щось нове про потреби в якій говориться: -Мінімальна потужність 400W системою живлення (12V з поточним рейтингом 26А) 12V Поточний рейтинг на 26A? Що? Перевірка комплекту для мого нового Antec NeoPower 650W, він говорить: 12 V1 = 19A 12 V2 = 19A 12 V3 = 19A Поняття не маю, що це значить, але робить це кажу, що мій блок живлення, не дивлячись на те, що вона поставляється з PCI-E роз'єму для відеокарт, не можемо підтримати цю карту? Я вважаю це просто смішно, як всі карти я виявив, що вимагають, щоб їх власне джерело живлення буде потрібно щонайменше 26A, як добре! Що мені робити? Чи повинен я знизити мою картку, поки що не можуть підтримати один? Найближчі я знайшов 8600GT, яка не вимагає альтернативне джерело живлення. Я не зміг знайти блок живлення 650W з 26A рейтинг на поточний 12v. |
|
| |||
| |||
| Ви впевнені, що воно має бути 650W? Це може бути більше / менше ват, але може мати 26A рейтингу.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нічого страшного. Але в майбутньому не купувати Multi-рейку БП нічого ні від Antec, але EarthWatts.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multi-Rail джерела живлення? >.>: (Що? Я новачок в цьому .. і я клянусь, я читав багато reccomendations, що привело мене до Antec, але ... Я думаю, вони були не праві .. Штраф за що? Моя карта безумовно не працює, 8600GT буде працювати? І EarthWatts краще? Це занадто пізно, я вже купив Antec NeoPower 650W один: ( |
|
| |||
| |||
| Вибачте, я неправильно вихідне повідомлення: думала, що це працює, але боялися вас. 9600GT слід штрафу на 19A. Вона не приймає 26Ax12V = 312W влади. При завантаженні він бере під 200w. У вас є дефектний блок живлення або дефектні картки. 8600GT буде крайня Downgrade, зосередитися на отриманні поточної робочої карти. Ви кажете, що вона не працює, але ви не думка: що ж відбувається? Хіба це не показує відео? Чи його падіння після гри? Чи має перезавантаження? Чи є це нове побудувати? Чи є у вас вбудовану відео, яке працює? Читати у розділі харчування тут для пояснення джерел живлення та їх атрибути.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |