פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

PSU, GPU, CPU ו משטף

Reply

שרשרת כלים
Old 9 מרס 2008, 05:58
קבוצת תורמים

Default PSU, GPU, CPU ו משטף

את החשמל היחידה היא לעתים קרובות הדבר האחרון אנשים לחשוב כאשר בונים מחשב זה כי זה אחד פחות סקסי הרכיבים הנדרשים עבור לבנות. הבעיה עם סוג זה של חשיבה הוא כי החשמל היחידה (PSU) הוא בערך אחד את הרכיב החשוב ביותר של לבנות משום שזה אמור להיכשל, זה יכול לקחת את שאר שלך לבנות עם זה.

איכות ירודה PSU (הכנס: זול) יכולה להקטין באופן משמעותי את חיי span טובה של המערכת או לגרום יציבות. טוב איכות PSU נוטה להביס שליליות אלו וכן לספק סיוע הפחתת החום בתוך התיק, יחד עם הפחתת רעש.

ATX-12V למדוד. (אdvanced Technology EXtended).

כמו צמיחתה של הטכנולוגיה ושל מפתחת והציבור הרחב בכללותו דורש מהר יותר ויותר חזקים לך לראות רכיבים רכיבים מקבל ו מהר מהר.

השימוש אינטל כדוגמה;

1993: אינטל פנטיום שפורסמו. הגרסה המהירה ביותר שפורסמו באותה שנה היה 66mhz עם 16kb במטמון. וזה נדרש 5V לשלטון זה 3.1million transistors. מיוצר באמצעות תהליך 800nm.

1995: אינטל פנטיום פרו לשוק. המהירה ביותר שפורסמו באותה שנה היה 200mhz עם 16kb Level2 המטמון * והוא נדרש 3.3V לשלטון זה 5million transistors.

* Level2 המטמון הוא מוקדש לזכרו של הבנק כי מעשים כפי זמנית מחזיק המקום לקבלת הוראות נשלח ל CPU. זה עובד הרבה יותר מהר מאשר הכונן הקשיח, ואת המטמון גדול יותר, יכול להיות שנערך ההוראות.

1997: אינטל פנטיום 2 לשוק. המהירה ביותר שפורסמו באותה שנה היה 233mhz עם עצום () 32kb מטמון. זה נדרש 2.8V לשלטון זה 7.5million transistors.

1999: אינטל פנטיום 3 שפורסמו. המהירה ביותר שפורסמו באותה שנה היה 450mhz בהם נדרש 2.05V כוח לזה של 9million transistors.

2000: אינטל פנטיום 4 לשוק. המהירה ביותר שפורסמו באותה שנה היה 1.3ghz (1300mhz) אשר נדרש 1.7V לשלטון זה 42million transistors. מיוצר ב 180nm התהליך. אז, כמו שאתם יכולים לראות שימוש מוגבל רשימת דוגמאות, שמנו הלך מתוך בדאות טכניקה של 800nm ו 5v powering 3.1million transistors כדי 180nm ב 1.7V ו 42million transistors. הכל על שטח של 7 שנים.

רשימה זו אינה בשימוש על מנת להראות ביצועים עולה כי הגלם מספרים לא לספר את הסיפור האמיתי על זה (בכמה יישומים של פנטיום 3 יכול outperform של פנטיום 4 פשוט עקב שינויים ארכיטקטוניים את הליבה החדשים יותר). לא, היא פשוט רשימה זו נעשה שימוש על מנת להראות כיצד חדש יותר ומשופר fab טכניקות (800nm עד 180nm) יכול להפחית את מתח נדרש על ידי CPU ישירות מבלי להשפיע על הביצועים של transistors פשוט כי הם קרובים כל כך הרבה ביחד, ואת אלו הם קרובים פחות כוח נדרש להם כדי לעבור מדינה של 0 עד 1.

ואנחנו עכשיו ב-45nm של אינטל הנוכחי של היבול של CPU's.

אבל GPU's הם סיפור אחר. כן, ייצור אלה הבאים CPU's (90nm - 65nm - 55nm) אבל wattage הנדרש, פשוט בגלל הכמות של transistors תושב א GPU הוא, בדרך כלל, על עלייה.

ואז יש לך לקחת בחשבון SLI ו צולבת chipsets כי לוח האם לאפשר מספר רב של כרטיסי מסך על מנת להיות מחובר לרשת.

הכוחות נוסעים מגמה זו הם;

צגים. החלטות של צגים הם מקבלים גבוה ועל גבוה. לפני מספר שנים של ממוצע משתמש במחשב הביתי היה לפקח עם רזולוציה של 1280x1024. זה השווה ל 1,310,720 פיקסלים שכל נדרש עדכון. עכשיו, כפי מסך ברזולוציה רגילה המחירים ימשיכו לרדת היא 1680x1050 (1,764,000 פיקסלים) וזה מהיר מתקרבים 1920x1200 (2,304,000 פיקסלים). בחלק זה גם עקב גבוהה Definition Video נהיה יותר המרכזית ואת וידאו מסוג זה דורש יותר פיזי המסך שורות כלומר רזולוציות גבוהות יותר. במילים פשוטות, יותר פיקסלים על המסך יש יותר חזקה GPU נדרש לעדכן את המסך, במיוחד המשחקים של יישומים.

[
(19 "1280x1024 המסך זה לצד זה עם 24" מסך 1920x1200).

משחקים. כמו משחק יותר מרשים למפתחים ליצור כותרים עם גרפיקה מרשימה יותר מתמיד תכונות (תאורה בזמן אמת, DX7-10 וכו ') כרטיסי מסך חזקים יותר יש צורך לייצר אלו, על המסך, עם מסגרת playable יומיים.

עכשיו אני כבר קיבלתי את זה לא רגיל, זה כל מה צריך לעשות עם ATX-12V?

במילים פשוטות, עם התפתחויות המתמשכים של CPU, GPU's ו motherboards (AGP - PCI-E) יש דרישות כוח גדל לפחות חמישה לקפל (לבנות התלויים) בשנים האחרונות. כדי לעזור לספק את הכוח הזה נוצר ATX12V רגילה. פירוש הדבר כי יש PSU של להכיר בדרישות מסוימות ביציבות, טען, ואת מתח המסופק לפני שהם יכולים לשמש כוח המחשב.

(ה ATX הסטנדרטי משתרע נוספת מאשר לגבי PSU's אבל אני לא מכסה את זה כאן).

ATX את הטופס יש גורם לי חמישה עיצובים הראשי זה לאורך החיים:

1: ATX - 20-PIN 12v כוח מחבר.
2: WTX - 24-PIN 12v כוח מחבר.
3: AMD GES - 24-PIN 12v כוח מחבר עבור חלק של AMD Athlon.
4: EPS 12V - 24-PIN מחבר הכוח העיקרי 12v, 8-PIN 12v משנית מחבר ו 4-PIN 12v תכוני מחבר.
5: ATX 12V - 24-PIN העיקרי 12v כוח מחבר, 4-PIN 12v משנית מחבר ו 8-PIN 12v תכוני מחבר.
ATX 12V V1.3 - הנחיות 5V-Feed להסירו.
ATX 12V V2.0 - 24-PIN 12V כוח מחבר ו 4-PIN 12V מחבר משנית.
ATX 12V V2.2 - 20/24-pin מחבר אחד, אחד ATX12V 4 PIN מחבר. יצרנים רבים החשמל לכלול 4 פלוס 4 PIN, 4 או 8 כדי PIN מחבר משנית במקום, אשר יכול לשמש גם בתור משנית EPS12V מחבר.

עדכון הנוכחי, ATX 12V V2.2, היא תואמת לאחור עם כל מהדורות הקודמים ו ATX 12V V2.3 יהיה לצאת בקרוב.

Cheap לא משמח

כי רוב ספקי כוח מתומחרות בין £ 20 - £ 30 (תירנגה אלו), בדרך כלל, אינן עומדות בדרישות של כוח העדכנית של CPU. הם נוטים להיות מאוד חזק, ולהפעיל חם עקב זול יותר את החומרים המשמשים לייצור אותם (למה אתה חושב שהם כל כך זול?).

הם גם נוטים להיות מאוד לא יציב ולא מאוד ידידותית לסביבה, כי גם הם נוטים להיות מאוד לא יעיל. ועם עלות חשמל וגז מוגדר עדיין להתעלות שוב זה משהו שאתה יכול לבצע לב.

כאשר יצרן PSU סחייתמה את 'יעילות' מסוימת PSU או טווח של PSU של שהם בעצם מתכוון כמה החשמל שנלקחו מבית mains על ידי PSU הוא מבוזבז, בעיקר כמו בזבוז-בחום.

טוב PSU יפעלו בסביבות של 80% יעילות. פירוש הדבר כי על כל 100w של כוח שאוב מן mains 20w מתבצעת מבוזבז

טיפוסית תירנגה PSU פועל בסביבות של יעילות של 50 %...... ו כאמור קודם לכן זו מבוזבז wattage היא בעיקר gotten rid of ידי בחום. כאשר אתה לוקח בחשבון את heatsinks של זולה, PSU הגנרית של לא הכי טוב של איכות זו הופכת להיות יותר מדאיג זה מדאיג.

מהו Watt?
Wattage דירוגים על ספקי כוח יכול להיות מטעה שכן זהו סך wattage בשילוב של כל קווי מתח. עם הגדלת מתח מתמיד לפי דרישה הרכיבים, הכולל הנדרש פלט במיוחד עבור קו 12 V (CPU, GPU, Mobo וכו ') הפך יותר ויותר חשוב. באופן אידיאלי של החשמל צריך לפחות 18A על קו 12 V. בפועל אתה צריך לטעון ישתנו בהתאם שלך לבנות.

קל לחבוט הקשבה או מתכת
ספקי כוח ליצור הרבה רעש של אוהדים בשימוש לשמור מהם overheating. אם אתה לא רוצה הרבה רעש, קיימות מספר אפשרויות זמינות. הבחירה הטובה ביותר היא עבור יחידה אחת משתמשת אוהדים גדול יותר להעביר את האוויר דרך יחידה ב לאט יותר במהירויות או לקבל אחד עם טמפרטורת נשלט אוהדים. אפשרות נוספת היא fanless שותק או ספקי כוח אשר ייצרו שום רעש. למרות אלה, בדרך כלל יוצר יותר חום לבנות-up.

MTBF: mean זמן בין כשלים
MTBF הינו דירוג שניתן על ידי היצרן עבור הטיפוסי כמות השימוש תהיה יחידה בפני כשלון אפשרי. בערך 50% מכלל יחידות להיכשל לפני זה ו 50% לחיות עוד. MTBF גבוהה של דירוג, על איכות טובה יותר של החשמל.

ריבוע peg בשנת הכיכר חור
יש מגוון שונה של כוח connectors שמגיעים הנחה של החשמל. חלק אחר connectors כוללים 20/24-pin כוח, 4-PIN ATX12V, 4-PIN Molex, דיסקט, 6-PIN-PCI-Express גרפיקה 8-PIN ו-PCI-Express גרפיקה. מה לעשות חשבון של כוח connectors דורשים רכיבי המחשב כדי להבטיח שתקבל את החשמל עם המתאימים connectors.

ספגטי צומת
חפש PSU מודולרי עם חיבורים.

זה בעצם אומר, רוב הכבלים אינם מחוברים דרך קבע את PSU כך תוכל לצרף רק מוביל כבלים שאתה צריך לבצע ניהול מחשב פשוטה ועל כך הרבה יותר קל.

טיפ. זה טוב שלטון של האגודל כי heavier א PSU הוא זה יותר טוב. זה נובע PSU של התמזמזנו טוב יותר של חומרי שוקל די קצת יותר תירנגה PSU's.

ברצינות, תעשה לעצמך טובה ולהישאר במרחק של תירנגה PSU. ATX למדוד גם את לתת של הגבול על הסכום המינימלי של מתח של PSU של רכבת יכול לספק; 5v, 12v ועוד זה פשוט כדי לשמור על רכיב, המופעל על ידי PSU, יציבה. אם וולטג נעה יותר מדי מסוימת רכיב זה עלול לגרום למערכת לקרוס, או אפילו BSOD קבע כי רכיב נזק.

כמו כן, לא קיים תקן התעשייה בנוגע wattage דירוגים כדי לרכוש תירנגה PSU כי צעקות מחוץ "600w עבור £ 20" יכול להיות גם להוריד בדרגה כי אין שום דבר לא להגיד את זה יספק מקום ליד זה wattage. זה לא ידוע עבור הגנרית של PSU לייצר כ 30% פחות מאשר השיא wattage מצטט את התווית.

לבסוף, ב PSU של תראה המסומן על תווית של פס 'שיא' ו 'מקסימום' wattage.

מקסימום מתייחס המקסימלי (באפן מצחיק מספיק) התקבל wattage PSU את יכולה לספק.

שיא מתייחס המוחלטת של להגביל את wattage PSU יכול לספק, אבל זה רק יכול לעשות את זה זמן קצר מאוד ו-במסגרות עלול לגרום נזק רב מדי לטעון אם הוא מונח על PSU.

כפי תוכל לשים לב יש לי amps לא הוזכרו בשום מקום. זה מכוונת ויהיה מכוסה הבא.

מקווה שזה עוזר לאף אחד לקרוא.

מקורות מועילים: PCPW, אינטל הארכיונים, AMD, ויקי, Enermax, Coolermaster.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 9 מרס 2008, 06:01
מנהל קבוצת

עבודה טובה חבר, אתה הולך לתקוע את זה?

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 מרס 2008, 06:07
קבוצת תורמים

אופס.

תודה על הראש למעלה.

-Kanoakavirus
Old 9 מרס 2008, 08:03
קבוצת תורמים

מדריך נחמד מאוד, ראיתי את החלק בו אמרת שלא לקבל זול אחד, הייתי מסתכל דרך eBuyer ו הגיעו ברחבי Artic כוח 700w PSU עבור £ 40. אני מעוניינת לדעת מזג אויר זה יכול העוצמה של 8800 GT ואם זה יעיל, אם לא מצאתי את OCZ StealthXStream 600w, Coolermaster RealPower 520W Modular ו Coolermaster קיצוני כוח 650W. את כל PSU 'בין £ 45 - £ 60 והן את העוצמה של מה אני צריך אבל איזה מהם הוא הטוב ביותר עבור המחיר, כוח ויעילות.

גם אתה יכול להמליץ כמה PSU 'בוודאות בונה IE. משחקים חבל ...

תודה.

המערכת שלי: xX_TeK_GaMeR_Xx

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6700
לוח האם:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
כרטיס מסך (S):
MSI NX8800GT
כרטיס קול:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (s):
OCZ 60GB SSD, WD 250GB HDD
כונן אופטי (S):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Case / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Ethernet, BT @ 2MB (250KB / S DL)
צג (S):
Xerox XA7-17i, Sharp LC26D44
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Old 9 מרץ 2008, 12:51
קבוצת תורמים

האם ניתן לגלות את היעילות של PSU אם היצרן לא קבע את זה?

המערכת שלי: = /

מעבד (ים):
AMD 64x2 6000 +
לוח האם:
ASUS M2N32 SLI Deluxe WiFi
זיכרון RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GTS 320MB OC2
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
כונן אופטי (S):
CDRW + DVD-RW [שכבה כפולה]
Case / PSU:
ס"מ Stacker832 / Silverstone DA750
Cooling:
זלמן CNPS9700NT
רשת / אינטרנט:
dual gigabit / 20MB בכבלים
צג (S):
19 "HannsG
מערכת הפעלה (S):
XP Pro 32Bit
Old 9 מרס 2008, 23:56
קבוצת תורמים

אני מעוניינת מאוד להיות מופתע (למעט תירנגה PSU's) אם יצרן לא מצוטט את יעילות איפשהו. זה בצורה הטובה ביותר את האינטרסים שלהם ל. אם הם לא אז זה צריך לעבור על א lightbulb בשבילך.

אבל אם אתה לא יכול למצוא את זה אני רוצה להיות מחפש ביקורות על הדגם הספציפי. חלק מהאתרים / mags לעשות אכן הספסל של הבדיקה PSU עבור יעילות.

-Kanoakavirus
Old 9 מרס 2008, 23:57
קבוצת תורמים

הכל:

אני הולך להיות על מנת להוסיף את ההודעה עם קצת מידע על gpu של, לא ממש מצליח להעביר אותו סיימו אתמול (היה בעבודה באותה עת), אבל היא צריכה להיות upped הבא של כמה ימים.

-Kanoakavirus
Old 10 מרס 2008, 00:12
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xactly View Post
מדריך נחמד מאוד, ראיתי את החלק בו אמרת שלא לקבל זול אחד, הייתי מסתכל דרך eBuyer ..
כל אלה עבודות, אבל אני רוצה ללכת על מודולרית אחת, חוסך הרבה בעיות.

ציטוט:
גם אתה יכול להמליץ כמה PSU 'בוודאות בונה IE. משחקים חבל ...

תודה.
נסה את זה. העניין הוא, יש כל כך הרבה אפשרויות, כי קשה להמליץ על משהו - המחירים לעלות למעלה ולמטה במהירות רבה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מחממים כיור תרמית גריז dmdougie כללי חומרה צ 'אט 7 29 מאי 2008 06:00
מחממים כיור בעל ghbnic CPUs, Motherboards & RAM 4 31 דצמבר 2007 16:20
כפפות גומי המטבח ואת הכונן הקשיח. tjpearson כוננים & נשלפת 15 14th נובמבר 2007 06:11
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.